De leukste feestjes tijdens Halloween

De leukste feestjes tijdens Halloween

Het weekend van 31 oktober is het zo ver en staat Halloween voor de deur en een goed excuus dus voor een feestje. Waar we vorig jaar tijdens deze periode binnen moesten zitten en er niks te doen was is het dit jaar gelukkig anders. Er zijn genoeg feestjes die jij mee kan pakken met Halloween. Op onze festival agenda kan je de grote feestjes terugvinden die plaats zullen vinden tijdens dit weekend en wij hebben voor jou de leukste drie feestjes op een rijtje gezet.

 

Crazy Sexy Cool Halloween

Dit jaar is Crazy Sexy Cool Halloween opnieuw terug. Het festival is op zaterdag 30 oktober van 14:00 tot 23:00 in Zuiderpark Rotterdam. Je kan hier dansen in de verwarmende overdekte tenten en stages. Daarnaast zijn er verschillende scarezones die jij kan bezoeken. Er zijn voor dit feestje nog tickets beschikbaar dus mocht jij een dansje tussen de scarezones willen wagen wees er dan snel bij!

 

Smèrrig Halloween Festival

Smèrrig Halloween Festival is na een anderhalf jaar eindelijk terug en jij kan hier bij zijn! Het feestje vindt plaats op zaterdag 30 oktober van 14:00 tot 00:00 in Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens SMÈRRIG zijn er drie stages die jij kunt bezoeken. Van latin tot dancehall tot de polonaise, voor ieder wat wils. Ook voor SMÈRRIG zijn er nog tickets beschikbaar, wees wel op tijd erbij want het zijn late tickets.

 

Glow In The Dark Halloween Special

Tot slot is Glow in The Dark Halloween Special ook op zaterdag 30 oktober van 15:00 tot 23:00 in Maassilo Rotterdam. Er zullen internationale artiesten optreden, je kan een spookachtig decor verwachten en er is glow in de dark verf aanwezig. Je kan een dansje wagen bij de house, future house of techno stage. Helaas zijn alle tickets voor dit event al uitverkocht, maar mogelijk kan je via TicketSwap nog een kaartje nog bemachtigen.

 

Bron foto: Martin Hols (Facebook Crazy Sexy Cool)

20 oktober 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter