De leukste festivals in januari

De leukste festivals in januari

Vele denken dat januari een schaarse maand is als het om festivals gaat. Best logisch als je je bedenkt dat alle Oud & Nieuw feestjes net zijn geweest. Toch is deze bedenking niet helemaal juist. Ja er zijn minder feestjes dan in andere maanden maar er zijn alsnog genoeg leuke festivals om uit te kiezen! Wij hebben de leukste feestjes/ festivals voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder!

 

© Facebook Sneeuwbal Festival

Sneeuwbal Winterfestival | Utrecht

25 januari 2020 | 14:00 – 23:00

Als je in januari de gezelligheid op wilt zoeken moet je zeker eens naar Sneeuwbal Winterfestival kijken. Dit festival heeft het allemaal! Goede artiesten, een sneeuwhelling, de Sneeuwbal winterspelen, brätwurst en natuurlijk Glühwein. Één ding staat vast. Op dit festival krijg je sowieso een winters gevoel! Trek je skipak aan en ga los op de lekkerste techno, house en aprés-ski muziek! Er zijn nog tickets beschikbaar.

 

© Facebook Ploegendienst

Ploegendienst Winterfestival | Breda

25 januari 2020 | 15:00 – 01:00

Tijdens het Ploegendienst Winterfestival hoeven de bezoekers gelukkig niet in ploegen te werken. 😉 Iedereen kan los gaan op de 5 verschillende stages! Je zal voornamelijk techno en house uit de speakers horen komen, maar hitjes en disco muziek zijn ook niet te missen. Daarnaast is er zelfs een silent disco! De line-up beloofd veel goeds en er zijn op dit moment nog Late Tickets te koop.

 

© Facebook Phoenix – The Hardest Outdoor Festival

Phoenix Winter Edition | Hardenberg

25 januari 2020 | 14:00 – 02:00

RAW, Hardcore en Uptempo liefhebbers opgelet! Phoenix laat jullie gelukkig niet wachten tot de zomer. Ze komen ook met een Winter Editie! Phoenix Winter Edition mag je echt niet missen. De line-up is hierboven te zien en alle 16 en 17 jarige kunnen hun hart ophalen. Jullie zijn natuurlijk ook welkom op deze indoor editie. Er zijn nog tickets te koop voor €39,15 per stuk.

 

© Facebook Snowbass Festival

Snowbass Festival | Zaandam

25 januari 2020 | 13:00 – 01:00

Snowbass Festival is dit jaar nog groter dan normaal. Meer ruimte betekend ook meer stages. Er is dit jaar een Aprés-Ski area te vinden. Perfect om af en toe naar toe te gaan, wanneer je klaar bent met de harderstyles. Liever heel de dag in de Aprés-Ski zitten? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Dusss, trek je dirndl jurkje of lederhose aan en ga los op dit te gekke feest! Er zijn nog tickets beschikbaar.

 

© Facebook Vault Sessions

Vault Sessions | Amsterdam

31 januari & 1 februari 2020 | 22:00 – 08:00

Vault Sessions viert tijdens het twee daagse festival haar 5de editie. Ze pakken groots uit met maar liefst 22 techno acts! Wie dit zijn check je op de afbeelding hierboven. De ticketverkoop gaat hard. De Vrijdag- en Weekender Tickets zitten al in Fase 3 van de verkoop. Vault Sessions vindt plaats in de Warehouse Elementenstraat.

Headerfoto door: Jonilsraeli – Facebook Sneeuwbal Festival

3 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter