De leukste zomerse festival outfits!

De leukste zomerse festival outfits!

Genieten van de heerlijke warme zon, je favoriete muziek op de achtergrond, een drankje in je hand en je beste vrienden om je heen. De perfecte festival dag! Maar wat doe je nou aan op dat festival?

Je kent het wel. Je hebt eindelijk een leuk festival gevonden en iedereen van je vrienden gaat mee. Natuurlijk supergezellig, maar toch heb je altijd het probleem dat je niet weet wat je aan moet trekken. Het modelabel FSTVL van MS Mode is een ode aan de populaire bohemian modestijl. Heerlijke zomerse kleding die bij elk festival wel past. Hierbij kan je denken aan de romantische kant, sierlijke borduursels en soepele stoffen met een stoere rock-chic cool. Eigenlijk super vrouwelijk en laid-back tegelijk.

Dit jaar hebben ze zich laten inspireren door het best-geklede muziekfestival van de wereld: Coachella. Voor deze looks hoef je zeker niet helemaal naar Californië af te reizen, want met deze kleding weet je zeker dat je er fantastisch uit ziet op welk festival dan ook! De kleding heeft een romantisch kant, gedetailleerd artwork en T-shirts met een vintage look.

Wil je nou echt het zonnige Ibiza uitstralen? Dan moet je eens kijken naar deze items. Lekkere los vallende, luchtige tops en leuke tuniek jurkjes in witte tinten. Het fijne is nog dat je deze kleding ook gewoon lekker op het strand kan dragen.

Meer van de bohemian stijl? Dan zijn deze items echt perfect! Ze hebben lekkere opvallende neon details en de kleding zit ook nog eens comfortabel. In deze outfits kan je alles doen wat je maar wilt doen op een festival en je ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Printjes zijn natuurlijk altijd leuk en zeker bij een echt zomers festival. Deze vestjes kan je goed combineren met een kort broekje en een T-shirt. Ook het jurkje met een echt bohemian printje is helemaal in!

4 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter