De line-up voor het Koningsnacht Spektakel is bekend!

De line-up voor het Koningsnacht Spektakel is bekend!

Ondertussen lijkt het Koningsnacht Spektakel van Coen & Sander een festival wat hier zal blijven! Op de nu alweer derde editie dit jaar pakken ze ook weer flink uit. Lees snel verder voor het programma en de ticketverkoop!

Welke artiesten zullen komen?

Leuke & foute feestnummers, confetti en gezelligheid. Daar draait dit festival op Koningsnacht om! Het programma is nu bekend. Met onder andere namen als Wolter Kroes, André Hazes, Snollebollekes en natuurlijk Coen & Sander zelf, zal dit zeker een groot spektakel worden! Check voor de volledige line-up de Koningsnacht Spektakel pagina.

Ticketverkoop begint binnenkort

Wil jij nou graag de goedkoopste tickets scoren? Op zaterdag 25 januari om 10:00 u kan dat! Dan start de ticketverkoop voor de Early Birds. Zijn deze uitverkocht, dan zal de prijs van de tickets omhoog gaan. Bekijk hieronder de tot nu toe bekende prijzen:

  • Early Bird: €15,- (ex. fee)
  • Discount: €19,50 (ex. fee)

Wat zeggen Coen & Sander er zelf van?

Volgens hen wordt dit zeker een topeditie: “Dit gaat een rete-gezellige avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de leukste en foutste feestnummers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”  Wij denken er ook zeker zo over. Ben jij er dit jaar bij?

Algemene info

Het festival is met Koningsnacht op zondag 26 april in Zwolle. Om 19:00 begint het en het duurt tot 00:00. Jaarlijks heeft het event maar liefst 15.000 bezoekers, deze moeten allemaal 18+ zijn dus vergeet je ID niet!

13 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter