De vetste hardstyle festivals in 2023

De vetste hardstyle festivals in 2023

In Nederland zijn er hardstyle festivals in overvloed. Voor de liefhebber is er dan ook van alles te beleven, er is voor ieder wat wils. Van kleinere intieme feestjes tot het grootste hardstyle festival van de wereld. De keuze is reuze, maar welke hardstyle festivals vinden wij dan het best? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor jou!

1. REBiRTH Festival

REBiRTH Festival is dé officiële kick-off van het festival seizoen. Op REBiRTH Festival vind je 16 verschillende area’s verspreid over 3 volledige dagen. In 2023 hebben ze 180+ artiesten, producers en muzikanten op de line-up. Dit varieert van Dimitri K tot Vertile en van Angerfist tot Rebelion. Als je houdt van de hardere stijlen ga je REBiRTH Festival fantastisch vinden. In het 3-daagse weekend zijn er 40+ liveacts waaronder gloednieuwe shows die nergens anders vertoond zijn. Het enige wat je op REBiRTH Festival ziet zijn lachende gezichten en rondzwaaiende armen. Er is altijd een legendarische sfeer.

Voor REBiRTH Festival zijn de kaarten in de verkoop voor €69,95.

2. Defqon.1 festival

Dit jaar wordt Defqon.1 alweer voor de negentiende keer georganiseerd. Over het hele weekend zijn er 160.000 bezoekers, wat Defqon.1 het grootste hardstyle festival ter wereld maakt! Defqon.1 staat natuurlijk ook bekend om het POWER HOUR. Dit is op zaterdag een uur waar het bij de mainstage helemaal losgaat, niks is dan te gek. Bezoekers kunnen volop genieten van meer dan 300 artiesten. Waar defqon.1 nog meer om bekend staat en waar de bezoekers elk jaar naar uitkijken zijn de eindshows. Iedere avond is er dan ook een nieuwe eindshow. In 2022 waren dat:

  • Donderdag: The Tribute
  • Vrijdag: The Spotlight: SUB ZERO PROJECT
  • Zaterdag: The Endshow
  • Zondag: The Closing Ritual

De line-up is nog niet bekend, blijf daarom onze festivalpagina in de gaten houden voor alle updates.

3. Intents Festival

Intents Festival is een driedaags festival met de focus op de hardere stijlen. Op Intents 2023 zijn 400 artiesten verdeeld over 10 podia. Op zaterdag en zondag zijn er 2 gigantische vuurwerkshows. Intents wordt gehouden in Oisterwijk (dicht bij Tilburg). Bezoekers van dit festival kunnen ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Het bijzondere aan Intents is dat er elk jaar een thema is. Deze gethematiseerde wereld is dan ook tot in de puntjes uitgewerkt. In 2023 is het thema dan ook “Kingdom of Unity”. Wij zijn heel erg benieuwd hoe ze deze productie dit jaar weer tot in de puntjes verzorgen.

Een regular ticket voor Intents festival kost €54,45 maar wees wel op tijd, want de kaartverkoop gaat hard.

4. Decibel Outdoor

Decibel Outdoor staat bekend om de ultieme festivalbestemming. Het is een driedaags festival in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Decibel Outdoor verwacht ieder jaar ongeveer 60.000 bezoekers over het weekend. Al die hardere stijlen liefhebbers samen beloofd gegarandeerd een goede sfeer. Op het festival zelf vind je diverse muziekstijlen in de hardere stijlen zoals; rawstyle, hardcore, uptempo en classics. Op Decibel Outdoor vind je dan ook 13 area’s met dan ook ieder een eigen genre. Decibel Outdoor staat dan hoog op ons lijstje met de beste hardstyle festivals in 2023.

Je kunt nu een kaartje scoren voor €94,95 voor de zaterdag of €69,95 voor de zondag.

5. Dominator Festival

Dominator Festival is een samenwerking tussen Art of Dance en Q-dance. Dominator wordt elk jaar gehouden op het E3-strand in Eersel, het gehele festivalterrein zit dan ook aan het water. Dominator heeft 8 area’s met verschillende hardere stijlen, van rawstyle tot uptempo en van hardcore tot classics. Dominator Festival wordt bezocht door mensen van over de hele wereld. Zo’n 50.000 bezoekers bezoeken Dominator Festival in juli. De mainstage is altijd de eyecatcher van de dag, deze is namelijk altijd volledig in het thema van het festival tot in de puntjes uitgewerkt.

De kaartverkoop voor Dominator Festival start op 4 april om 19.00.

 

Natuurlijk zijn deze 5 festivals niet de enige hardstyle festivals die wij op onze site hebben staan. Ben je benieuwd naar de rest? Check voor meer hardstyle festivals de onze speciale hardstyle agenda

6 februari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter