Decibel Outdoor maakt complete line-up bekend

Decibel Outdoor maakt complete line-up bekend

The loudest city on earth! Dat wil Decibel Outdoor deze zomer worden. En dat is zeker mogelijk met de line-up die het vandaag aankondigde. Over drie dagen vullen meer dan 250 artiesten maar liefst 23 verschillende stages.

Op onze Decibel festivalpagina hebben we de line-up overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Hier kun je per dag alle namen per stage zien. Echt alle hardere stijlen komen voorbij op Decibel.

Elke dag is anders. Op vrijdag wordt er op drie stages van 18:00 t/m 01:00 uur gedraaid. Zaterdag is dit van 13:00 t/m 01:00 uur het geval op maar liefst dertien area’s! Zondag wisselen de stages waardoor je dus niet elke dag hetzelfde ziet. Op de camping gaat het feest vervolgens altijd door.

Waar vaak veel tijd wordt gestoken in de aftermovie heeft de organisatie van Decibel een prachtige trailer / line-up release video gemaakt. Twijfel je nog om naar Decibel 2019 te gaan? Check onderstaand filmpje en je bent overtuigd! De reguliere kaartverkoop start op woensdag 3 april om 20:00 uur.

27 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter