Defqon. 1 Primal Energy uitgesteld naar 2022

Defqon. 1 Primal Energy uitgesteld naar 2022

Met 160.000 bezoekers mag Defqon.1 zich het grootste hardstyle festival ter wereld noemen. Het festival vindt normaalgesproken plaats in het laatste weekend van juni maar helaas heeft Q-Dance er wederom voor moeten kiezen om Defqon 1. (inclusief thema) een jaartje uit te stellen. Het festival zal nu plaats gaan vinden op 25 en 26 juni 2022. ‘We can already assure you that Defqon.1 Primal Energy will be bigger, bolder and more powerful than ever.aldus Q-dance.

Primal Energy

Ieder jaar is er een thema verbonden aan Defqon.1. Aan ieder thema zit ook een hardstyle anthem verbonden die speciaal voor het festival gereleased wordt. Dit jaar zou het compleet in het thema staan van Primal Energy. Hardstyle legendes D-Block & S-te-Fan hebben de keiharde anthem van deze editie mogen produceren. Beluister het anthem hieronder.

Livestream Defqon. 1 at Home

Doordat de editie fysiek niet door kon gaan, besloot Q-Dance een 72 uur durende gratis livestream uit te zenden met optredens van meer dan 80 artiesten. De livestream wist meer dan 8 miljoen kijkers uit 140 verschillende landen te trekken. Hiermee hebben zij ook direct een record verbroken. Defqon. 1 staat ook bekend om haar eindshows. Als eindshow van de livestream heeft Q-Dance een statement gemaakt door het nummer ‘The Show Must Go On’ van Queen te gebruiken, gefilmd door prachtige drone beelden. Het was wederom een bizarre licht- en pyroshow die je van Q-dance gewend bent. Check de eindshow hieronder.

25 februari 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter