Defqon.1 ticketsale start binnenkort

Defqon.1 ticketsale start binnenkort

Defqon.1 is het grootste hardstyle festival ter wereld. Het festival vindt jaarlijks plaats op het evenemententerrein in Biddinghuizen, Flevoland. Het wordt georganiseerd door Q-dance, bestaat al sinds 2003 en is door de jaren heen uitgegroeid tot de droomplek van elke hardstyle fan. Het festival duurde altijd drie dagen, totdat Q-dance na het grote succes besloot, dat het festival vanaf 2022 vier dagen lang plaats zal vinden. Dat betekende voor alle fans maar één ding, een dag langer helemaal uit je dak gaan!

Defqon.1 telt maar liefst acht verschillende muziekgenres, die door de speakers klinken: hardstyle, hardcore, freestyle, frenchcore, uptempo, terror en industrial hardcore. Het festival staat dan ook bekend om de vele stages en de meest beroemde artiesten, die de meest zieke sets draaien. Ook is het POWER HOUR van Defqon.1 heel bekend onder de festivalgangers. Een uur lange feest op de mainstage, waarbij iedereen die op het festival te vinden is samenkomt om helemaal los te gaan.

Kan jij ook niet meer wachten op de volgende editie nu je dit leest? Wees dan niet getreurd, want Defqon.1 heeft het startschot eindelijk gegeven. Eind deze maand begint de ticketsale voor de editie van volgend jaar. Het festival zal plaatsvinden van 22 t/m 25 juni 2023.

  • Op 25 oktober start de DEDIQATED sale.
  • Op 27 oktober start de Travel & Stay sale.
  • Op 29 oktober start de Ticket sale.

Zet deze data maar alvast in jullie agenda’s en mis Defqon.1 2023 niet! Denk eraan, dat je zo snel mogelijk bij de ticketverkoop moet zijn, want alle tickets worden jaarlijks binnen no time uitverkocht.

6 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter