Den Haag Outdoor komt met grote artiesten

Den Haag Outdoor komt met grote artiesten

Den Haag Outdoor line-up release

Het gaan eindelijk weer gebeuren in het Zuiderpark in Den Haag. Den Haag Outdoor is op zaterdag 18 juni terug van weg geweest! De organisatie heeft haar best gedaan en heeft een blik met grote artiesten open getrokken die komen optreden in Den Haag.

Vorig jaar wel al bekend gemaakt dat niemand minder dan DJ Chuckie zou komen draaien op het festival. Deze DJ is een wonder en kan zich aanpassen aan alle verschillende stijlen die het festival te bieden heeft. Dat is waarom DJ Chuckie dan ook op alle 5 de stage te zien zal zijn, elk met een aparte aangepaste set.

Voor de ‘Techno Area’ heeft de organisatie Secret Cinema, Egbert (live), Remy en ROD weten te regelen. De laatste genoemde is het alter ego van Benny Rodrigues, een DJ die op menig festival of feestje te vinden is.

Verder op de ‘Deep/Techhouse Stage’ zijn Willie Wartaal, ROOG, Michel de Hey, Wouter S en Funkerman te vinden. Willie Wartaal kennen we voornamelijk van zijn werk bij de rapgroep ‘De Jeugd van Tegenwoordig’, maar hij is nu zijn eigen pad ingeslagen en dat gaat hem goed af.

Op de Urban/House Stage zijn Bilal Wahib, Poke, Yung Felix, Bokoesam en Dyna geprogrammeerd. Als afsluitende act van deze stage zal Hagenees ‘Outsiders’ de tent afbreken.

De ASTA Classics Stage keert ook dit jaar weer terug naar Den Haag Outdoor. The Darkraver, Erick E, Franky Jones, Stanton en Mark van Dale & Peter van Leeuwen.

Tenslotte heeft het festival ook nog ‘Het Grote Foute Feest’, waar volgens de organisatie alles kan en mag. Hier staan Nederlandse artiesten zoals Frans Duijts, De Kraaien, Otto Wunderbar, Janah Louard, Barend & Van Breukelen en DJ Rob op het podium.

Tickets zijn nog verkrijgbaar via de ticketshop. Voor €38,50 heb jij al een kaartje!

Dit zijn pas enkele namen die de organisatie bekend heeft gemaakt. Ben je nou heel benieuwd geworden? Kijk dan op de festivalpagina van Den Haag Outdoor voor meer informatie.

15 maart 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter