Desperados haalt de partytrend D.I.Y. naar Amsterdam

Desperados haalt de partytrend D.I.Y. naar Amsterdam

Het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld, Desperados, organiseert aan staande zaterdag 24 maart een uniek en interactief D.I.Y. muziekexperiment.

Desperados Sound Stage W.T.F (Watt The Frequency) organiseert dit evenement onder begeleiding van DJ KiNK: een van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment. Hij heeft festivals zoals Lovebox en Awakenings in zijn tourschema. DJ KiNK zal aanstaande zaterdag in Sugarcity samen met artiesten en creatieven over de hele wereld een live D.I.Y. performance neerzetten die nooit eerder is vertoond.

Maar wat is er hier zo Do It Yourself? Desperados bouwt deze avond auto’s en andere voorwerpen om tot volwaardige en unieke soundsystemen. Deze attributen worden in een circel gezet om zo een full surround sound beleving te geven aan de bezoekers. DJ KiNK zal door middel van een volledig interactief D.I.Y-performance ter plekke tot de ultieme partytrack komen. Onder andere onze Nederlandse producer DJ Brooklyn en zangers Rochelle (o.a. Yellow Claw) doen mee aan dit unieke sound experiment.

De Do It Yourself (D.I.Y) party trend is de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. In Europa en daarbuiten neemt het partypubliek het hef in eigen handen om zelf de ultieme party beleving te creëren. Desperados support deze trend – we like

Dit wil jij meemaken toch! Geef je samen met een vriend of vriendin op via soundstage@desperados.com en wie weet ben jij zaterdagavond aanwezig bij het D.I.Y. muziekexperiment.

Beeld Facebook Desperados | Bron Amserdam Open Air

 

19 maart 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter