Deze Nederlandse DJ’s hebben IDMA Awards gewonnen

Deze Nederlandse DJ’s hebben IDMA Awards gewonnen

De International Dance Music Awards (IDMA’s) zijn weer uitgereikt! Deze award uitreiking heeft inmiddels voor de 35ste keer plaatsgevonden. De uitreiking zou eigenlijk op 15 maart plaatsvinden, maar dit was door het coronavirus uitgesteld. Uiteindelijk zijn alle prijzen bekend gemaakt via social media van de Winter music Conference (WMC).

Nederlandse winnaars

Zoals vele weten, kent ons kleine landje veel grote (inter)nationale DJ’s. Een aantal prijzen zijn daarom niet te missen. Zo heeft de platenmaatschappij Spinnin’ Records twee prijzen gewonnen. Dit in de categorieën beste platenlabel en beste YouTube-kanaal.

Daarnaast heeft de wereldbekende Armin van Buuren ook een prijs gewonnen. Dit was de prijs voor de beste radioshow met A State Of Trance. Deze show heeft naar schatting 37 miljoen luisteraars behaald! Als laatste heeft de DJ Headhunterz één award binnen gehaald. Dit in de categorie beste mannelijke Hardstyle-act.

IDMA’s

Jaarlijks kan iedereen die wilt, stemmen op verschillende categorieën. Dit wordt dan ook zeker gedaan. Meer dan 2 miljoen mensen stemmen op de vele categorieën die allemaal iets te maken hebben met de dance wereld. De uitreiking vindt normaal plaats in Miami, wat dit jaar dus niet het geval was. Check trouwens ook de rest van de winnaars. 😉

2 april 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter