DGTL Amsterdam onthult volledige line-up voor aankomende editie!

DGTL Amsterdam onthult volledige line-up voor aankomende editie!

DGTL Amsterdam heeft de volledige line-up bekend gemaakt! Van 29 tot en met 31 maart 2024 is de NDSM-werf in Amsterdam het epicentrum van elektronische muziek, want DGTL Festival maakt zijn comeback. Voor deze elfde editie heeft het festival een indrukwekkende line-up samengesteld, met zowel internationale grootheden uit de dancewereld als veelbelovende opkomende talenten uit binnen- en buitenland

Over DGTL

DGTL is een elektronisch muziekfestival dat bekend staat om de indrukwekkende line-ups van grote internationale en nationale artiesten. DGTL vindt jaarlijks plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Deze locatie is met haar industriële uitstraling dé perfecte plek voor een goed festival. De NDSM-Werf is gemakkelijk te bereiken vanuit het Centraal station met het pondje. Dit jaar zal het festival wederom plaatsvinden tijdens het paasweekend van vrijdag 29 t/m zondag 31 maart.

Vrijdagnacht

Eerder werden er al verschillende grote namen bekend gemaakt door DGTL. Nu is de line-up nóg eens aangevuld met een flinke dosis aan fantastische artiesten. Zo zullen tijdens de nacht van 29 maart onder andere Bonobo en Maribou State hun kunsten op de draaitafel komen laten horen.

Zaterdag

Zaterdag staan een aantal grote inconen in de elektronische dj-wereld op de planning, maar is er genoeg ruimte voor opkomend talent. Met harde techno kom je tegenwoordig bijna niet meer om de ondertussen wereldbekende KI/KI heen. Binnen een aantal jaar is zij uitgegroeid tot een van de bekendste DJ’s van het moment. Voor de wat rustigere en zwerverige elektronische muziek kun je genieten bij N’TO. Deze Franse DJ staat bekend om zijn diepe bassen en bijzondere harmonieën. Voor een heerlijk en bijzonder feestje, kan je op zaterdag ook een kijkje nemen bij Partiboi69. Zijn maffe optreden blijft je zeker maanden na het festival nog bij.

Zondag

Ook om Marlon Hoffstadt kan je komend festivalseizoen bijna niet omheen. De Duitser zorgt tijdens zijn set altijd voor een volle energieke set met grote Trance invloeden. Ook Weval valt onder de nieuwe namen die bekend zijn gemaakt door DGTL. Het duo, bekend van onder andere het nummer ‘Gimme Some’ weten perfect hoe ze set moeten opbouwen. Ook Worakls is er dit jaar weer bij met zijn band. Deze Franse producer heeft al meerdere malen bewezen op DGTL een heerlijk optreden te kunnen verzorgen. De Major League Djz komen vanuit Zuid-Afrika een heerlijke dansbare Amapiano set geven waar de heupen zeker los van gaan. Naast al deze buitenlandse grootheden, heeft ons eigen landje ook genoeg grote DJ’s. Zo komt Chris Stussy een heerlijke house set verzorgen op zondag en heeft zich daar mee ook al in de kijkers van Coachella gespeeld.

Boiler Room

Deze editie van DGTL Amsterdam zal er ook een Boiler Room Stage komen. Maar, een Boiler Room is in muziekbegrippen een ruimte waar de temperaturen hoog op kunnen lopen. Hierbij krijgt het publiek namelijk de exclusieve kans om het flitsende dj-werk te bewonderen van achter de draaitafels. Zaterdag zal onder andere Ross from Friends hier te zien zijn. Op zondag kun je Boys Noize te werk zien gaan. Ook komt onze eigen Tilburgse Coloray een Boiler Room set verzorgen.


Naast de artiesten die in het artikel benoemd zijn, wordt de line-up aangevuld met een groot aantal aan geweldige dj’s. De volledige line-up kun je op deze pagina vinden. Gelukkig zijn er nog kaartjes beschikbaar voor de aankomende editie! Wees er wel snel bij, want na zo’n aankondiging kan het ineens snel gaan met de tickets.

Ticketprijzen:

Ticket Loyalty Early bird Regular Late Final
Zaterdag €69,50 €78,50 €84 €89,50 €95
Zondag €59,50 €68,50 €74 €79,50 €85
Weekend €119,50 €135,50 €146,50 €157,50 €167,50

22 januari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter