DGTL trapt het festival seizoen af

DGTL trapt het festival seizoen af

Op 15, 16 en 17 april staat de NSDM-werf in Amsterdam weer in het teken van DGTL. Het elektronische festival komt weer terug naar Nederland én er zijn nog kaarten beschikbaar. Ditmaal met maar liefst 7 stages met artiesten met house, techno en andere elektronische genres. Eindelijk begint het festivalseizoen weer in volle glorie en daar gaan we van genieten.

Je kan drie dagen genieten van grote artiesten uit binnen- en buitenland. De vrijdag is de openingsdag voor het festival. Dan zullen onder anderen Âme & Dixon en Monolink de podia van de NDSM-werf betreden. Voor de vrijdag zijn er helaas geen enkele tickets meer beschikbaar.

De tweede dag van het festival is een volledige dag waar alle stages open zijn en er rijkelijk muziek klinkt. Je kan je laten onderdompelen in de harde techno beats van KI/KI en ANOTR, maar je kan ook los gaan op de mannen van Goldband en natuurlijk nog véél meer. De zaterdag tickets zijn al volledig uitverkocht.

Tijdens eerste paasdag (zondag) heeft de organisatie uitgepakt. Niemand minder dan Paul Kalkbrenner komt een show geven op DGTL. Ook kan je genieten van de wereldse muziek van Polo & Pan en zal Job Jobse de Modular tent af gaan bre

ken. Heb je nou geen zin in techno, dan kan je altijd langs bij Jungle By Night op de Live stage. Gelukkig zijn er voor zondag nog tickets beschikbaar, want deze artiesten wil je echt niet missen dit paasweekend. De volledige line-up en timetable vind je hier.

Naast het dag festival heeft DGTL ook nog een nachtprogramma aan te bieden. Op zaterdagnacht komen Camelphat, CinCity, Colyn en KAS:ST nog even langs zodat jij als bezoeker door kan gaan tot in de late uurtjes. Zondagnacht kan je nog genieten van onder anderen Ben Ufo en John Talabot. Maandag is iedereen toch vrij, dus waarom zou je niet doorpakken tot ’s ochtends vroeg?

De weersvooruitzichten voor het paasweekend zien er goed uit, dus je kan lekker buiten op het terrein genieten van al het moois wat het festival te bieden heeft. DGTL is een samenwerking met Beyond Meat aangegaan. Hierdoor zal al het eten op het festival terrein plantaardig zijn. Dit is natuurlijk goed voor het milieu en je kan nog steeds genieten van een heerlijke burger in het zonnetje.

Heb jij na het lezen van dit artikel enorm veel zin in een festival tijdens het paasweekend? Dat komt goed uit, want je kan nog kaartjes kopen voor zondag en voor het nachtprogramma. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard.

Wij wensen jullie een goed festivalweekend toe!

8 april 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter