DGTL verzorgt met ADE een nacht voor techno liefhebbers

DGTL verzorgt met ADE een nacht voor techno liefhebbers

ADE komt er weer aan en daar is DGTL vanzelfsprekend ook weer bij aanwezig. Het Amsterdam Dance Event vindt, zoals elk jaar, weer plaats in oktober. Wanneer de meeste mensen het liefst allemaal naar binnen willen omdat het herfst weer er aan komt, is gemiddeld elektronisch muziekliefhebber deze week in volle gloren te vinden in Amsterdam.

DGTL komt dit jaar met zes shows verdeeld over vier dagen. Op donderdag kan je genieten van onder andere Bicep. Op vrijdag is er ’s avonds een special ingepland met het Noorse duo Röyksopp. ’s Nachts zal er worden doorgefeest op de housetunes van onder meer de heren van Folamour. Zaterdag staat overdag weer in het teken van The Blessed Madonna (net als vorig jaar). Zondag komt Peggy Gou (hopelijk met haar hit ‘(It Goes Like) Nanana’) de laatste ADE dag verzorgen.

Wanneer het bijna middernacht is op zaterdag 21 oktober kunnen de techno liefhebbers naar de NDSM-Loods in Amsterdam-Noord komen. Hier heeft de organisatie voor een line-up gezorgd waar je ‘u’ tegen zegt. Op ‘Area 1’ draaien onder andere SPFDJ, DAX J en Paula Temple. Terwijl bij ‘Area 2′ DJ’s zoals LSDXOXO en Lee Ann Roberts draaien. Genoeg keuze dus om deze nacht door te brengen. Hier zijn gelukkig nog kaarten voor beschikbaar. Dus wil jij heel de nacht genieten van de hardste techno? Koop dan snel je kaartjes!

30 augustus 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter