Dimensions 2015 preview

Dimensions 2015 preview

Dimensions Festival 2015
Dit jaar mogen we voor de tweede keer verslag doen van Dimensions Festival in Kroatië. Een nieuwtje dat wel een paar danspasjes waard is aangezien we nog steeds niet helemaal over onze heimwee naar vorig jaar heen zijn. Dimensions Festival is een underground elektronisch muziekfestival met een line-up waar je u tegen zegt op een locatie waar je wel een ansichtkaartje naar je ouders aan mag wijden.
Dimensions - credit Dan Medhurst
Foto @ Dan Medhurst

De hoofdlocatie van het festival is Fort Punta Christo. Een fort van meer dan 150 jaar oud aan de Adriatische kust vlakbij het stadje Pula. In het fort zijn verschillende area’s met ieder hun eigen specifieke soundsystem, blije trommelvliezen zijn dus gegarandeerd. Naast het fort is er een heus Romeins amfitheater dat ook bij het festival wordt betrokken en vinden er iedere dag talloze beach- en boat parties plaats waar je naar hartenlust je kater kan uitstellen in de stralende zon.
De line-up barst van de grote namen uit de electro, techno, house, dubstep en drum & bass scene. Een aantal grote namen waar wij in ieder geval naar uitkijken zijn Moodymann, Ben Klock, Âme, John Talabot, Mount Kimbie en Daniel Avery. In samenwerking met Boiler Room wordt het festival op woensdag avond geopend met een concert van Four Tet, Little Dragon en Floating Points in het Amfitheater.
Dimensions water - credit Dan Medhurst
Foto @ Dan Medhurst

Dimensions is de ultieme combinatie tussen een festival en een strandvakantie waarbij er voor al je zintuigen goed wordt gezorgd. Een onvergetelijke droom aan het einde van de zomer. Dimensions Festival 2015 vindt plaats van 26 t/m 30 augustus. Voor kaarten en meer info over de festivallocatie, line-up, reizen en accommodatie kan je terecht op www.dimensionsfestival.com.

Preview door Myriam Gouwens

4 juni 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter