Dimensions Festival 2014

Met gepaste trots maken bij vandaag bekend dat we dit jaar verslag zullen doen van ons eerste internationale festival! Eind augustus vertrek ik samen met mijn collega fotograaf Michael Oostrum naar het zonovergoten Kroatie om Dimensions festival te bezoeken.

Dimensions festival vind plaats in het pitoreske stadje Pula. Een enkel van jullie die weleens het geluk heeft gehad kroatie te bezoeken weet dat Pula een van de mooiste stadjes aan de kust van Kroatie is. De festival locatie van Dimensions festival is uniek te noemen. Het prachtig historische amfitheather is namelijk de thuishaven voor dit festival. Het is hier dan ook niet alleen genieten van de goede line – up, maar ook van de cultuur en omgeving.

Dimensions Festival boat party - credit Dan Medhurst-Benjamin Eagle

De line up bevat niet alleen grote namen, het is dan ook niet een festival waar je louter voor de line up naartoe gaat. De line up bestaat echter wel uit top klasse dj’s die je stuk voor stuk zullen verbazen met een eigen sound. Er valt dus vollop te snuffelen aan nieuw talent! Grote namen op de line up zijn onder andere: Marcel Dettman, Caribou en Darkside.

Het is mogelijk om een plekje op de camping te boeken, maar je kan er ook voor kiezen om een appartement of hotel in de buurt te zoeken. Kroatie is daarnaast niet een duur land, voor 10 euro kan je al goed uit eten. Niet dat we dit van plan zijn tijdens een festival uiteraard.

Zoek je een festival en wil je tegelijkertijd het échte vakantiegevoel beleven, dan is het ongerepte Dimensions festival hét festival voor jou dit jaar. Kaarten zijn nog altijd verkrijgbaar op www.dimensionsfestival.com.

10 juli 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter