Disclosure, Ben Klock en meer grote namen op DGTL

Disclosure, Ben Klock en meer grote namen op DGTL

DGTL heeft vandaag veel informatie rond de festival editie in Amsterdam bekend gemaakt. Zo is het eerste deel van de line-up aangekondigd en is de kaartverkoop gestart. DGTL Festival vindt zoals gewoonlijk plaats in het paasweekend (19, 20 en 21 april, NDSM-werf) en trapt daarmee het outdoor festivalseizoen af.

Niemand minder dan Disclosure, Ben Klock, Dixon, Kölsch en Laurent Garnier zijn aanwezig op DGTL. Daarnaast zijn er vele DJ’s die een live show zullen neerzetten. Bekijk het gehele programma (tot nu toe) op onze DGTL Festival pagina. Weekender- en Passe-Partout tickets zijn vanaf nu te koop. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje want DGTL is standaard uitverkocht.

DGTL blijft ondertussen goed op het milieu letten. Het wil volgend jaar zelfs het eerste circulaire festival ter wereld worden. Dat houdt in dat de events volledig afval- en uitstootvrij zijn. Doordat de organisatie de laatste jaren flink inzet op duurzaamheid mag het zichzelf al de meest duurzame ondernemer van Amsterdam noemen.

Naast Amsterdam vindt er eerst nog de editie in Madrid plaats. Kaarten voor dit event, met o.a. Len Faki en The Black Madonna, zijn nog te koop.

Header foto: tomdoms.com

27 november 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter