Dit zijn de 10 leukste festivals in November

Dit zijn de 10 leukste festivals in November

De wintertijd is aangebroken, maar de festivals zijn ook in November nog in volle gang! Om je een handje te helpen hebben we een lijst opgesteld met de 10 beste festivals die in November plaats zullen vinden. Check hieronder onze tips. 

1. Bombshell The Lost Temple

bombshell-the-lost-temple
In het begin van de maand wordt de Now&Wow Club in Rotterdam compleet op zijn kop gezet door Bomshell. Op vrijdag 3 november zal zich hier namelijk het avontuur gethematiseerde Bombshell The Lost Temple plaatsvinden. Hier komen artiesten als: Rebelion vs Multilator, E-Force vs Unresolved, Deadly Guns en nog veel meer! Bombshell The Lost Temple is een nieuw concept, en de plek waar Uptempo en Raw Hardstyle samenkomen. Lees alle informatie hierover op onze festival pagina.

2. Time Warp

Duitsland is het walhalla van de technoscene. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november vindt hier dan ook het festival Time Warp plaats. Op Time Warp kun je de meest duistere techno verwachten. Onder andere 999999999, Kobosil, Klangkuenstler en Trym komen de Meimarkthalle omtoveren in een paradijs voor techno liefhebbers. Time Warp is bijna uitverkocht, dus ga snel naar de ticketshop op onze festival pagina om nog een ticket te kunnen scoren!

3. Nachtcollege Maastricht

Nachtcollege keert op zaterdag 4 november terug naar Maastricht. De naam zegt het al, dit feestje zal de hele nacht vervullen met heerlijke techno sets. Wil jij graag tot in de vroege ochtend uurtjes beuken op artiesten als Don Woezik, Nyctonian en meer? Dan is Nachtcollege Maastricht iets voor jou.

4. Nachtcollege Breda

Deze maand worden we niet één, maar twee keer verwend met een festival van Nachtcollege. Op 18 november verplaatst Nachtcollege zich namelijk naar de Graanbeurs in Breda. Er zal weer een heerlijke nacht met de allerbeste techno verzorgt worden, zoals we van Nachtcollege gewend zijn. De ticketverkoop is al in volle gang, dus scoor je tickets snel!

5. Soenda Indoor November

Soenda Indoor beschikt over alle ingrediënten voor een geweldig feestje: de beste line-up, een vette locatie en een geweldige sfeer. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november zal Soenda Indoor plaatsvinden in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Met artiesten als Vera Grace, Charlie Sparks, I Hate Models en Fjaak belooft Soenda Indoor ook dit jaar een enorm succes te worden. Soenda Indoor is bijna uitverkocht, dus haast je naar de ticketshop op onze festival pagina.

6. HIER Festival

hier-festival
Bombshell is niet het enige festival dat zich plaats vindt in Rotterdam in November. In Rotterdam Ahoy zal namelijk het HIER Festival plaatsvinden. Dit festival is DÉ keuze als je houdt van Nederpop (Nederlandse Pop). Hier zullen namelijk Di-rect, Acda En De Munnik, Racoon, BLØF en nog meer bekenden optreden. HIER vindt zich plaats op zaterdag 18 november.

7. Ohm Herfstfestival

Na de succesvolle editie van afgelopen zomer, keert het Ohm festival terug! Het Ohm herfstfestival zal op zaterdag 25 november plaatsvinden in Delft. Bij de drie verschillende stages kan jij de hele dag genieten van lekkere techno- en house hitjes. De tickets voor het Ohm Herfstfestival gaan hard; de Late Ticket Sale is net van start gegaan. Voor €53,45 scoor jij je tickets.

8. Herfstdrift

herfstdrift
Op zaterdag 25 november zal het voormalige fabrieksgebouw: De Vasim in Nijmegen in het teken staan van het Herfstdrift Festival. Als je van knallende muziek houdt is dit festival een aanrader voor jou. Herfstdrift is het hoogwaardige elektronische muziek festival van Nijmegen.

9. Winter Park

winterpark
Het is al weer bijna winter, en daarom zal op zaterdag 25 november bij Aquabest in Best het Winter Park Festival plaatsvinden. Dit festival wordt al een paar jaar gehouden en ook dit jaar zal het weer doorgaan. Winter Park heeft ook dit jaar weer een enorme line-up met een hoop bekende artiesten, waaronder: Paul Elstak, Stuk, Yes-r, Chris Deluxe en nog veel meer.

10. I Love Urban

i-love-urban-indoor
Voor de urban lovers is I Love Urban een echte aanrader. De buiteneditie was een enorm succes en daarom wordt er op zaterdag 25 november een indoor versie gehouden met artiesten als: Frenna, Jonna Fraser, Bizzey en meer. Het zal zich plaatsvinden in Rotterdam Ahoy dus als je van urban muziek houdt is dit de place to be.

Ben je benieuwd naar welke vette festivals er nog meer plaatsvinden in November? Je vindt alle festivals in November op deze pagina.

31 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter