Dit zijn de eerste namen voor Lowlands 2023!

Dit zijn de eerste namen voor Lowlands 2023!

Lowlands, zin in! De hype is al een aantal weken bezig voor Lowlands 2023. Nu is het eindelijk zo ver gekomen; de eerste namen en de ticketprijs zijn bekend gemaakt door de organisatie. De organisatie heeft nu een tweede ronde aan namen toegevoegd, en die stellen niet teleur! Op 18 t/m 19 augustus kunnen we samen weer heerlijk genieten in Biddinghuizen van de volgende namen:

 

Billie Eilish

Billie Eilish heeft in 2019 zo’n goede tijd gehad op Lowlands, dat ze graag nog een keer terug kwam. Met een nieuw album op zak, zal de Alpha weer flink uit haar voegen lopen. Billie Eilish is bij het grote publiek wel bekend en is daarom dé headliner van Lowlands 2023. Je kunt haar kennen van haar hits; ‘bad guy’, ‘when the party’s over’ en ‘Happier Than Ever’.

Charlotte de Witte

Ze wordt ook wel onze zuiderlijke techno-koningin genoemd. Zij zal de Apollo compleet gaan afbreken met haar harde techno sets. Charlotte de Witte is op alle grote techno festivals in de wereld te vinden. Van de mainstage op Tomorrowland en jaarlijks langskomen op Awakenings. De Apollo zal worden omgetoverd tot een ware club waar kei hard gebeukt gaat worden.

Underworld

Deze Britse ‘legend’ komt eindelijk weer terug naar Biddinghuizen. De live-shows zijn weergaloos en kan je helemaal in mee worden gezogen. ‘Born Slippy’ is voor een festival fan een echt ‘anthem’ voor een festival. Underworld is regelmatig te vinden op de mainstages van festivals en hopelijk gaan ze ze nog tijden door!

First Aid Kit

First Aid Kit is een Zweeds folkduo genaamd Johanna en Klara Söderberg die tevens zussen zijn. Ze maken vooral akoestische liedjes die gekenmerkt worden door tweestemmige samenzang en een folk karakter. Je kunt ze kennen van de hits ‘Kids in Love’ of  ‘My Silver Lining’. Dit is veelbelovend!

Raye

Met de grote hits ‘Escapism’ en ‘Bed’ wordt Raye plat gedraaid op vele radio stations. Onlangs heeft de 25 jarige zangeres een album uitgebracht genaamd ‘My 21st Century Blues’. Onlangs gaf ze een optreden op de Melkweg en nu staat ze ook op Lowlands! Dat moet gaaf worden.

Boygenius

Boygenius is een groep die bestaat uit de drie vrouwen Julien Baker, Phoebe Bridgers en Lucy Dacus. Je kunt ze kennen van de hits: ‘Me And My Dog’ en ‘Emily I’m Sorry’. Ze zijn aangekondigd op Pukkelpop en mogen ze ook al op Coachella en nu staan ze op Lowlands!

Check hieronder de rest van namen die Lowlands bekend heeft gemaakt voor de editie van 2023:

 

 

Dit ticketprijs voor Lowlands 2023 is ook direct bekend gemaakt. De prijs stijgt van €255,- naar €300,- per weekendticket. Lowlands verkoopt altijd enkel weekendtickets. Zo krijg je toegang tot het festival en heb je automatisch een plekje voor op de camping. Op zaterdag 4 februari om 11:00 zullen alle tickets in de verkoop gaan, maar wees er op tijd bij want Lowlands verkoopt ieder jaar binnen een paar minuten direct uit.

Voor welke artiest zou jij naar Lowlands 2023 gaan en welke artiest hoop jij dat nog op het affiche komt te staan? Laat het ons weten!

1 februari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter