Dit zijn de leukste Bevrijdingsfestivals van 2023

Dit zijn de leukste Bevrijdingsfestivals van 2023

5 mei, de dag waar we in Nederland bewust worden van de vrijheid die we hebben en waar we dat door het hele land volop vieren. Over minder dan 2 weken is het alweer tijd voor Bevrijdingsdag. Heel ons land doet mee! Weet jij al waar je heen gaat? Zie hier onze favoriete Bevrijdingsfestivals:

Liberté Liberté

In Amsterdam heb je onder andere Liberté Liberté, in de Lofi. Dit festival zal beginnen om 13:00 en eindigen om 23:00. Er zijn nog Final Tickets beschikbaar voor €49, haal ze snel! Artiesten zoals Philou Louzolo, Mall Grab en Anz zullen aanwezig zijn!

Amsterdams Verbond

Ook dit jaar zal het Amsterdams Verbond weer zijn, in (spreekt voor zich natuurlijk) onze mooie hoofdstad Amsterdam. De eerste 5 fase tickets zijn allemaal uitverkocht, haal snel de laatste tickets voor €64,50! Het feestje zal van 12:00 tot 23:00 plaatsvinden en artiesten zoals Benny Rodrigues, Michel de Hey en La June zullen er aanwezig zijn!

Facebook Amsterdams Verbond 2022

Dance4liberation

Na een succesvolle editie in 2022 zal het dit jaar weer een veelbelovend spektakel zijn. Van 12:00 tot 00:00 kun je in Zwolle losgaan op de leukste artiesten zoals Frenna, KATNUF, Antoon, D-Sturb en Cyntia Spiering. Dance4liberation is verdeeld in 3 stages: Main stage, en Hard Area en de Techno Area. Voor ieder wat! Er zijn nog tickets beschikbaar, haal ze snel want je betaald er maar €30,50 voor!

Dance4Liberation facebook 2022

Bevrijdingsfestivals

Al  meer dan 30 jaar zijn de Bevrijdingsfestivals een begrip in Nederland. Bevrijdingsdag staat voor dankbaarheid, en de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Waar we op 4 mei stil zijn om respect te tonen naar alle mensen die overleden zijn, dansen we op 5 mei voor onze vrijheid. Ieder jaar zijn er ambassadeurs van de vrijheid, dit jaar zijn dat niemand minder dan Froukje, Tabitha en Meau. Deze 3 vrouwen zullen 5 mei het land doorreizen om de vrijheid te vertegenwoordigen. Er zijn dit jaar 14 festivals in 12 provincies gratis te bezoeken! Hier heb je ze op een rijtje:

Ambassadeurs van de vrijheid 2023

Weet jij inmiddels al waar jij de vrijheid gaat vieren? Check onze Bevrijdingsdag festival agenda hier

28 april 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter