Dit zijn de vijf leukste feestjes in november

Dit zijn de vijf leukste feestjes in november

De maand november zit er al bijna op, maar het feest is nog lang niet voorbij. Er komen namelijk nog een hoop leuke feesten aan. Daarom hebben wij voor jullie een lijstje samengesteld met de vijf leukste feestjes, die nog gaan komen in de maand november.

1. La Rêve Winterfestival

La Rêve organiseerde al een aantal jaren een groot zomerfestival met de leukste techno artiesten. In 2020 organiseerden zij wegens het grote succes ook een wintereditie. Dit jaar pakken ze het lekker groot aan om hun negen jarige bestaan te vieren. Op zaterdag 26 november staan onder anderen: VNTM, Joachim Pastor en Nicky Elisabeth op de stages van La Rêve Winterfestival in de Utrechtse Central Studios. De ticketprijzen voor dit techno feest zijn: €49,99 voor een Late Ticket en €203,95 voor een Late Group Ticket.

2. I Love Urban

Op zaterdag 26 november is het weer tijd voor I Love Urban, het grootste indoor urban festival in Nederland. Het feest vindt plaats in Rotterdam Ahoy en wordt gepresenteerd door de welbekende comedian, acteur en presentator Jandino Asporaat. Hij zal de grootste urban artiesten zoals: Broederliefde, Frenna & Biggi welkom heten en er samen een groot feestje van maken. Je kunt nog Late Bird Tickets bemachtigen voor €52,50.

3. 010 classics

Een mix van Oldschool, Classics, Early Rave, Deephouse, Techno en Techhouse. 010 classics is een feest waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Op zaterdag 19 november zullen onder andere: Paul Elstak, The Darkraver & De Sluwe Vos voor een geweldige avond zorgen in de Rotterdamse Maassilo. De Allerlaatste Fase van de ticketverkoop is inmiddels begonnen. Je kunt nu dus nog steeds een ticket kopen voor maar €37,45.

4. OHM Herfstfestival

Naast de geslaagde zomereditie van OHM Festival is er dit jaar ook weer een herfsteditie. Ohm Herfstfestival zal op zaterdag 26 november plaatsvinden in Delft. Artiesten als: Skatebård, Cera Khin, SNTS en nog veel meer zullen hun handen uit de mouwen steken om de beste deephouse en techno sets te draaien. Wil jij hier ook bij zijn? Koop dan nog snel je ticket, want de laatste lading aan tickets is al in de verkoop. Een Final Ticket kost €52,68.

5. Qlimax

Last but not least, het grote hardstyle festival Qlimax. Op zaterdag 26 november gaat het dak van de Gelredome in Arnhem eraf met de harde sets van onder andere: Sefa, Rooler & Ran-D. De tickets zijn eigenlijk volledig uitverkocht, maar je kunt via TicketSwap nog steeds tickets weten te bemachtigen. Een Regular Ticket kostte origieel €94,95. De prijzen op TicketSwap kunnen echter wel verschillen van het origineel.

Voor meer informatie over de festivals kun je altijd terecht op de festivalpagina’s op onze website. Hopelijk hebben jullie iets aan dit lijstje gehad en hebben jullie nu een leuk feestje op de planning staan. Voor meer feestjes kun je ook onze festivalagenda checken.

16 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter