Dit zijn onze tips voor het Pinksterweekend

Dit zijn onze tips voor het Pinksterweekend

Het Pinksterweekend komt eraan, dat betekent dat onze agenda weer vol staat met leuke festivals. Wij hebben een aantal van onze favorieten uitgelicht voor je. Je hoeft je niet in te houden dit weekend, want maandag is het 2e Pinksterdag dus je hebt nog een extra dagje vrij om bij te komen!

Woodlands (27 Mei)

Woodlands festival - 2023

Woodlands Festival – 2022 facebook

Op een mooie locatie in Bergen kun je op avontuur tijdens het Woodlands festival. Het gezellige festival staat in teken van de natuur en de gezellige omgeving. Dit festival draait niet alleen maar om de muziek, maar er is ook veel te zien én lekker te eten. Iets wat het zeker niet waard is om te missen. Je hebt 4 stages. De EARTH-stage: waar je kan genieten van allerlei verschillende live-artiesten! De FIRE-stage: leuk voor de techno en house liefhebbers. De LOCAL-stage: waar veel lokale artiesten het podium tot een feestje zullen maken. Als laatste heb je de CHURCH-stage: met fantastische 90’s hits! De laatste ticketsale is ingegaan voor Woodlands, hiervoor betaal je €45,50. Er zijn een hoop leuke artiesten aanwezig zoals: Johnny Black, Eyecloser en Salt & Pepper.

Vieze Anita (27 Mei)

Vieze Anita festival - 2019

Vieze Anita Festival – 2019 facebook

Houd jij van gek, en daarmee bedoelen wij écht gek doen zonder dat iemand er van opkijkt? Dan is het festival Vieze Anita perfect voor jou. Dit festival heeft even stil gelegen maar komt dit jaar weer terug op een gloednieuw locatie: Stadpark ’t Zoet in het mooie Breda. Het festival heeft 3 verschillende stages gevuld met House, Urban, Disco & Techno. Vieze Anita maakt ook ruimte voor de drag-scene. Onder andere zal de creatieve dragqueen Chelsea Boy aanwezig zijn. Artiesten zoals Fab x Paans en Raywell zijn er ook. Je kunt ook workshops volgen, onder andere een Twerk workshop. Voor Vieze Anita betaal je nu €39,50.

Op Dreef (27 & 28 Mei)

Op Dreef festival – 2022 facebook

Een uit de hand gelopen tuinfeest, zo kan je dit festival het beste beschrijven. Op het festival Op Dreef kan je losgaan op verschillende stages met House, Urban, Dance en sinds dit jaar ook op genadeloze Techno muziek. Dit jaar is Op Dreef de techno-scene in gedoken en dat belooft dit jaar alleen maar een groter succes te maken. Op Dreef viert dit jaar ook haar 10-jarige verjaardag, extra reden voor een feestje. Zing mee met de lekkerste hits van artiesten zoals Katnuf, Ronnie Flex en Paul Estak. Op Dreef wordt ieder jaar gehouden in het Billy Park in Reuver, dit ligt in Limburg. De locatie is omringt met mooie natuur. Op Dreef weet ook altijd heerlijke foodtrucks neer zetten met lekkere snacks en broodjes. Voor Op Dreef betaal je €46,95 voor een dagticket en €61,95 voor een weekendticket.

Pleinvrees (27 Mei)

Pleinvrees festival – 2023 facebook

Pleinvrees is ontstaan als deephouse-event tijdens Koninginnendag. Inmiddels is het festival niet meer uit onze agenda weg te denken zeker niet na de super editie van vorig jaar. Pleinvrees bevat een sausje van de genres (deep-)house, techno en electro muziek. Het festival bestaat uit 6 verschillende stages/pleinen. Pleinvrees wordt gehouden op de NDSM-Werf in Amsterdam, een locatie waar meerdere spectaculaire festivals plaatsvinden. De NDSM-Werf is een buitenlocatie met een geweldige view. Dit event bevat artiesten zoals Tinlicker, Polo & Pan en Jan Blomqvist. De laatste ticket-ronde is ingegaan, en die gaan hard. Je betaald er €76,00 voor.

Harmony of Hardcore (27 Mei)

Harmony of Hardcore 2022 facebook

Ultieme Hardcore fans kunnen dit festival niet missen! Na een succesvolle 15e editie vorig jaar zal het dit jaar hoe dan ook veelbelovend zijn. Harmony of Hardcore is een van de grootste Hardcore festivals die we hebben. Dit festival telt inmiddels wel meer dan 45.000 bezoekers! Je hebt 12 verschillende stages gevuld met verschillende Hardcore sub-genres, de stages zijn elk jaar stuk voor stuk spectaculair versierd. Op dit festival hangt een gemoedelijk sfeer, waar iedere hardcore liefhebber samenkomt en geniet van hun favoriete muziek. Er komen gave artiesten langs en er zijn veel spectaculaire battles tussen de meest grote hardcore artiesten zoals: Tensor VS Re-Direction en Revenja VS Exteme Noise. Harmony of Hardcore wordt gehouden op het grote festivalterrein de Roost in Erp. Helaas zijn alle tickets voor dit festival al uitverkocht.

7th Sunday (28 Mei)

7th Sunday festival facebook 2022

Met maar liefst 12 verschillende stages heeft 7th Sunday een groot aantal verschillende artiesten op het programma. Het festivalterrein de Roost in Erp is gevuld met kleurrijke natuur. Je kan wel zeggen dat je een magisch terrein betreed als de poorten van dit festival voor je open gaan. Een festival waar je nooit uitgekeken bent. 7th Sunday heeft een rijk aantal genres zoals: Urban, House, Techno, Hardstyle en Disco. Dus voor iedereen is dit festival toegankelijk en leuk. De stages zijn altijd mooi en kleurrijk aangekleed. Het festival telt zo een 45.000 bezoekers en de laatste tickets zijn nog beschikbaar! Je betaalt voor een dagticket €70,50. Grote Nederlandse artiesten zoals Maan, Flemming en Kris Kross Amsterdam zullen aanwezig zijn. Zien we jou daar?

Freshtival (26, 27 & 28 Mei)

Freshtival festival - 2023

Freshtival festival – 2023 facebook

Het grootste dance-festival van Oost-Nederland opent haar poorten weer komend weekend. Het is weer tijd voor Freshtival! Met maar liefst 1o verschillende stages zal het dit jaar weer een spectaculaire bedoeling zijn. Freshtival telt wel 60.000 bezoekers tijdens die dit 3-daagse festival Enschede op zijn kop gaan zetten! Het festival wordt gehouden in Het Rutbeek. Een prachtig natuurgebied omringt door water. Podia van Freshtival maakt plaats voor populaire artiesten zoals La Fuente, Bizzey en Suzan & Freek! Dat zijn pas 3 artiesten van de ongeveer 200 die er zullen komen. Je kunt hier genieten van verschillende genres zoals Pop, Urban, Techno, House en natuurlijk Dance muziek! Dit belooft een groot feest te worden, iets wat je niet mag missen. Er zijn nog tickets beschikbaar voor Freshtival:

  • Combi ticket €114,-
  • Zaterdag ticket €68,-
  • Zondag ticket €68,-
  • Camping + Weekend ticket €140,-

Wij wensen jou veel plezier komend weekend en hopen jou geholpen te hebben mocht je nog niet weten welk festival je deze Pinksteren ging bezoeken. Check hier onze Pinksterenagenda voor nog meer festivals!

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter