Documentaire Zwarte Cross vanaf dit weekend in de bioscoop

Documentaire Zwarte Cross vanaf dit weekend in de bioscoop

Vanaf zondag 9 oktober zal de allernieuwste documentaire over de Zwarte Cross, vier weken lang, te zien zijn in de Pathé bioscopen. De documentaire zal later ook te zien zijn op Videoland. Het documentaire heet “Zwarte Cross – Vaak Bu-J Te “ en is gemaakt in het teken van de 25-jarige bestaan van het festival. De film gaat over hoe een jongensdroom vol met scheurende motoren, harde rock en 1000 bezoekers uitgroeide tot de grootste festival in Nederland.

Zwarte Cross is niet alleen de grootste festival in Nederland, maar ook het grootste motorcrossevent ter wereld. Het festival vindt al 25 jarenlang plaats in de gemeente Oost-Gelre. Er zijn maar liefst 33 podia, waar verschillende bands en artiesten optreden. Door de speakers klinkt pop en rockmuziek en het terrein loopt vol tot ruim 220.000 bezoekers, die vier dagen lang genieten van het crossen en het feesten.

Voor alle liefhebbers hebben wij nog meer goed nieuws. Op 12 november, om 11:00 start namelijk de ticketverkoop voor Harder! leden en op 19 november, om 11:00 uur start de wereldwijde kaartverkoop voor de Zwarte Cross. De nieuwe editie zal plaatsvinden van 20 t/m 23 juli 2023. Zet deze data dus alvast in je agenda, want dit wil je echt minstens één keer in je leven meemaken!

7 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter