Dominator Festival krijgt een camping!

Dominator Festival krijgt een camping!

Het was de vraag of het zou gebeuren, maar Q-dance en Art of Dance maakten het bekend. Dominator krijg een camping! Lees snel verder.

Organisaties bevestigen camping Dominator

Het gaat dus echt gebeuren! Dominator gaat een 2-dagen lang festival worden waarbij je op een camping kunt staan. Een tijdje terug werden er surveys uitgestuurd of bezoekers graag een camping zouden willen hebben op het festival. Waarschijnlijk zijn er heel wat positieve reacties gekomen want it’s happening!

Komt er een pre-party?

Jazeker, nu het festival een camping krijgt zal er op de vrijdag voor het festival een pre-party zijn! Deze zal duren van 18:00 tot 23:00. De pre-party is alleen toegankelijk voor camping gasten en de mensen die een pre-party ticket hebben toegevoegd aan een Hotel Package. Er zal geen after party zijn op de campsite, maar wel andere leuke activiteiten die binnenkort bekend worden gemaakt.

Line up Pre-Party: 

Miss K8
Tha Playah
Nosferatu ‘Millennium hardcore set’
Scarphase
Bass-D ‘Early hardcore set’
Barber
Hosted by Tha Watcher

Wanneer is de ticketverkoop?

De eerste ticketverkoop begint op woensdag 5 februari. Nu Dominator een camping heeft gekregen zal er een grote kans zijn dat ook meer internationals naar het festival toetrekken. Zorg dat je goed klaar bent voor de ticketsale! Wij hebben nog wat Tips & Tricks voor je. Bekijk hieronder alle data:

  • Camping tickets : 5 februari.
  • Hotelpakketten: 4 maart.
  • Busreizen : vanaf 30 maart.
  • Reguliere kaartverkoop : 4 april.

Bekijk hier het Facebook bericht van Q-dance met video:

16 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter