Down The Rabbit Hole eerste namen en ticketverkoop

Down The Rabbit Hole eerste namen en ticketverkoop

De eerste namen zijn bekend voor het magische festival Down The Rabbit Hole! Daarnaast kun je dit weekend ook al tickets halen. Lees snel verder voor alle info.

Welke artiesten zijn tot nu toe bekend?

Er zijn maar liefst 34 namen bekend gemaakt. Waaronder Tyler, The Creator, Disclosure, Charli XCX en HAIM. Voor het hele lijstje kun je de festivalpagina van Down The Rabbit Hole bekijken. Hopelijk ben jij tevreden met de tot nu toe bekende artiesten die naar het festival komen.

down-the-rabbit-hole-eerste-namen-2020

© Down The Rabbit Hole

De ticketverkoop

Je kunt al tickets halen voor dit zomerfestival op zaterdag 21 december om 11:00 u ’s ochtends. Down The Rabbit Hole is zeer populair en geliefd, dus als jij hier graag heen wilt probeer dan zeker op dat tijdstip je tickets te halen! Bekijk hier de prijzen:

  • Festivalticket: €187,50
  • Groepsticket:  €169,50 p.p. (10 personen)

Je kunt voor dit festival geen dagkaarten kopen. Alleen Weekendtickets. Vind je het een groot bedrag om in 1x te betalen? Je kant ook gespreid betalen in drie termijnen.

Algemene info

Down The Rabbit Hole vindt plaats in het weekend van 3 t/m 5 juli. Op een schitterende festivalterrein van de Groene Heuvels in Beuningen kun je dan van ochtends vroeg tot midden in de nacht genieten van deze artiesten en nog meer! We houden je op de hoogte over nieuwe namen. Blijf up-to-date door DTRH aan je lijst toe te voegen via het hartje!

17 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter