Drukste festival weekend deze zomer

Drukste festival weekend deze zomer

Volgens onze agenda vinden er dit weekend de meeste festivals van het jaar plaats. Alleen op deze pagina staan al 22 feesten in binnen- en buitenland gepland. En dan is het ook nog prachtig festival weer. Heb jij nog geen plannen? We lichten de leukste, grootste en gezelligste festivals voor je uit.

Weekenders

We Are Electric
Liggen je campingspullen al klaar? Dan is We Are Electric zeker een aanrader om te bezoeken. Drie dagen lang is het feest op de Velder Woods in Boxtel. Headliners zijn o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Mura Masa, Paul Kalkbrenner, Eric Prydz en Martin Garrix. En er zijn nog kaartjes!

Zaterdag

By The Creek Festival
Een klein stukje onder Utrecht vindt op recreatieterrein Middelwaard By The Creek plaats. Een mix van techno, house en vunzige deuntjes zorgt voor een heerlijke sfeer. Het festival is uitverkocht, maar via Ticketswap kun je nog enkele kaartjes scoren.

Festival Macumba
De Macumba feestjes zijn inmiddels bekend door heel Nederland. En daarom wordt er nu een heus festival georganiseerd. Aan de Oudekerkerplas kun je heel de dag genieten van de latin beats. Tickets (€41) zijn nog te koop!

Daylight Festival
De hardstyle liefhebber kan zich dit weekend vermaken op Daylight. Dit feest vindt plaats op een hele toffe locatie: het vliegveld van Breda. Tussen de opstijgende vliegtuigen kun je genieten van B-Front, Phuture Noize, Digital Punk en vele andere grote hardstyle namen. Een boardingpass haal je voor €37,71. Have a good flight!

Zondag

Summerpark Festival
Zin in een heerlijk feestje met stages van o.a. Verknipt en Pacha? Kom dan zondag naar het Almeerderstrand, want daar vindt Summerpark plaats. Wie komen er plaatjes draaien? Todd Terry, Benny Rodrigues b2b Michel de Hey, Egbert, Juan Sanchez maar ook artiesten als Bizzey en Freddy Moreira. Een ticket heb je al voor drie tientjes.

6 juli 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter