Echt Zomer Feesten 2023: De Ultieme Start van de Zomervakantie!

Echt Zomer Feesten 2023: De Ultieme Start van de Zomervakantie!

Na de zeer succesvolle eerste editie van Echt Zomer Feesten vorig jaar, is er in de afgelopen maanden door vele vrijwilligers van Echt Feesten heel hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuwe editie.

We mogen jullie verheugd melden dat ook in 2023 Echt Zomer Feesten wordt georganiseerd en dit keer zelfs grootser dan ooit! Echt Zomer Feesten 2023 vindt dit jaar plaats van 14 t/m 16 juli in de buitenlucht op het Evenemententerrein Leisurepark In De Bandert.

Op vrijdag 14 juli worden er tijdens Echt Zomer Feesten oude tijden herleeft: Echt is dan het bruisende middelpunt voor de jeugd… Lekker ouderwets een gezellige avond uit met je vrienden: Echt Zomer Feesten 2023 is dé ultieme start van je zomervakantie met It all started in the nineties, FeestDJRuud, La Fuente, Kris Kross Amsterdam en DJ Paul Elstak.

De zaterdag tijdens Echt Zomer Feesten zal geopend worden met een waanzinnige show van The Dirty Daddies waarna Snelle (incl. live-band), Kraantje Pappie, Jeroen van der Boom (incl. live-band), Qmusic Het Foute Uur en DJ MOX het podium zullen betreden. De festival dag wordt spectaculair afgesloten met een show van Lucas & Steve!

Op zondag 16 juli is er een programma die gericht is op de gehele familie. K3 komt als headliner een spetterende show neerzetten.

11 juli 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter