Een kleurrijke fantasiewereld tijdens ADE

Een kleurrijke fantasiewereld tijdens ADE

Op 8 september vindt het eerste Elrow Town Festival in Amsterdam plaatst. Helaas is dit festival al helemaal uitverkocht. Máár geen getreur. De organisatie maakte vorige week iets bekend wat je verdriet vast en zeker zal verzachten.

Wat ooit begon als een kleinschalig feestje ergens in Barcelona is uitgegroeid tot een party dat plaats vindt overal ter wereld. Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal Elrow terug keren naar het grootste elektronische muziek conferentie en festival ter wereld: Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 20 oktober verandert de Amsterdamse Kromhouthal in een kleurrijke fantasiewereld met als thema – Chinese Rowyear.

Welcome to China

Geleid door de nieuwe maan stap je een raadselachtige Chinese Bazaar. Heilige draken en goden van zowel goed als kwaad waken onder het rode lantaarnlicht. Waan je in traditionele pagodes en de tempel van de keizer, terwijl het jaar van de hond op een ware elrow manier wordt gevierd.  De kaartverkoop is aanstaande woensdag 25 juli gestart en helaas ook meteen uitverkocht geraakt. Maar er is hoop. Neem een kijkje op Ticketswap of hou de timeline van de Facebook page van Elrow in de gaten voor feestgangers die hun tickets verkopen. Fingers crossed!

31 juli 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter