Eerbetoon aan Avicii op Kingsland

Eerbetoon aan Avicii op Kingsland

Vorige week vrijdag werd bekend dat de dj en producer Avicii op 28-jarige is overleden. Precies een week later, op koningsdag, wordt deze legend op het Kingsland festival herdacht. 

Eerbetoon
We weten, als echte festivalliefhebbers, dat Avicii een wereldwijde legend is in de dance scene. Als eerbetoon zal daarom op het Kingsland festival in zowel Amsterdam, Groningen, Den Bosch en Twente, de muziek om 18.55 even onderbroken wordt voor een applaus van een minuut.

Precies op dat moment draait Bassjackers in Den Bosch, Blasterjaxx in Groningen, Nicky Romero in Twente en Sunnery James & Ryan Marciano in Amsterdam. Zij zullen na de staande ovatie doorgaan met het nummer Levels van de Zweed.

“Avicii kon niet meer”
De familie van de overleden Avicii heeft vandaag een nieuwe verklaring uitgegeven waarin gezegd wordt dat de dj en producer “niet meer kon”. Het is niet duidelijk of met die uitspraak wordt bedoeld dat Avicii zelfmoord heeft gepleegd. Wel was al bekend dat de dj en producer, die sinds 2016 geen optredens meer gaf, moeite had met de alle druk die werd verwacht van hem door zijn bekendheid.

Beeld Facebookpage Avicii

26 april 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter