Eerste artiesten aan programma Hullabaloo toegevoegd

Eerste artiesten aan programma Hullabaloo toegevoegd

Groningen heeft er een nieuw festival bij: Hullabaloo. Dit event vindt op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus plaats in het Stadspark. De kaartverkoop is gestart en de organisatie heeft de eerste artiesten inmiddels aangekondigd!

Grote artiesten
Wie kun je allemaal zien op Hullabaloo 2019? Grote namen als Robin Schulz, Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex zijn sowieso aanwezig op het tweedaagse festival. En dit is pas het topje van de ijsberg. Er volgen namelijk nog veel meer artiesten. Deze zijn te vinden op vier verschillende stages. Hullabaloo kent daardoor een zeer gevarieerd programma met pop, Nederlandstalig, house en elektronische muziek.

Alle leeftijden
Het mooie aan het festival is dat het voor alle leeftijden beschikbaar is. Door de combinatie met het gevarieerde programma verwachten we een leuke festivalsfeer met publiek van jong tot oud. Tickets zijn nu verkrijgbaar via onze festivalpagina. Hier kun je ook alle artiesten per stage vinden. Wil je op de hoogte blijven van Hullabaloo? Klik dan op het hartje op de festivalpagina, dan ontvang je automatisch updates.

Hullabaloo?!
Nog een laatste vraag: waar staat Hullabaloo eigenlijk voor? Wij hebben Google Translate er even bij gepakt, en dan kom je vanuit het Engels op: herrie (of commotie, oproer, storm). We verwachten in ieder geval dat het een spetterende eerste festival editie wordt.

28 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter