Eerste headliner & datum ticketverkoop Pinkpop 2023 is bekend!

Eerste headliner & datum ticketverkoop Pinkpop 2023 is bekend!

Pinkpop Festival heeft de eerste headliner van de 52e editie aangekondigd. Niemand minder dan de zangeres P!nk zal op vrijdag 16 juni optreden op Pinkpop tijdens haar tournee. Je kunt deze zangeres kennen van hits als: “Just Give Me a Reason”, “What About Us” & “So What”. Na drie jaar gaat de zangeres eindelijk weer op tournee en zegt ze meer dan blij te zijn om weer te kunnen optreden. Naast P!nk zal op vrijdag 16 juni ook de zangeres Madoux verschijnen tijdens Pinkpop.

 

Pinkpop is een jaarlijks popfestival in de Limburgse Landgraaf, dat het langst van alle popfestivals loopt in de gehele wereld. Het festival duurt drie dagen lang en vindt meestal plaats in het weekeinde van Pinksteren. Het speelt zich af vanaf zaterdag t/m Pinkstermaandag. Eerder is wel aangekondigd dat het festival vanaf 2020 t/m 2029 later in het jaar plaats zal vinden, aangezien Pinksteren dan te vroeg in het jaar valt. Dan speelt het festival zich af vanaf vrijdag t/m zondag. Op het festival zijn vier podia, waar de grootste popartiesten wereldwijd en artiesten waarvan Pinkpop denkt dat ze groot zullen worden optreden.

In 2023 zal het festival plaatsvinden vanaf vrijdag 16 juni t/m zondag 18 juni. De tickets voor deze Limburgse festival zullen vanaf zaterdag 26 november, 10:00 uur te koop zijn via Ticketmaster. Zet deze data alvast in je agenda, want het beloofd weer een onvergetelijk feest te worden. ‘Raise Your Glass’ samen met P!nk!

10 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter