Rock Werchter maakt eerste headliner bekend!

Rock Werchter maakt eerste headliner bekend!

Rock Werchter vindt aankomende zomer plaats van donderdag 2 t/m zondag 5 juli. Het festival is gevestigd in België en is daarbij ook meteen het grootste pop/rock festival van het land! Elke festival lover zou eigenlijk moeten overwegen om dit festival te bezoeken!

Eerste naam
De eerste naam is bekend gemaakt. Dit is niet zomaar een naam, het is de eerste headliner van aankomende editie! Niemand minder dan Pearl Jam komt Werchter nog eens bezoeken om iedereen uit zijn dak te laten gaan! Dit gebeurt op donderdag 2 juli. De band toert door Europa met 13 concerten, waarvan er dus een op dit festival plaatsvindt. De rest van de line-up volgt snel.

Kaartverkoop
Een extra nieuwtje gaat over de kaartverkoop. Deze start namelijk aankomende vrijdag 6 december om 10:00 uur! Ja, dit is een stuk sneller dan de meeste misschien hadden verwacht. Zorg dus dat je deze datum in je agenda markeert. 😉

Algemene info
Rock Werchter vindt plaats van donderdag 2 t/m zondag 5 juli in het plaatsje Werchter in België. Het rock en pop festival is voor jong en oud, iedereen is welkom!

2 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter