Eerste namen en begin kaartverkoop Down The Rabbit Hole 2023

Eerste namen en begin kaartverkoop Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole is een driedaagse muziekfestival, dat wordt gehouden in het recreatiepark De Groene Heuvels in Beuningen. De komende editie van het festival vindt plaats van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2023. Een magisch weekend in het konijnenhol, met de beste artiesten, omringd door gezelligheid en de natuur. Naast de leuke optredens kun je tijdens DTRH ook verschillende activiteiten doen. Zo is er bijvoorbeeld een open podium en kun je samen met je vrienden een vlot bouwen.

De eerste namen voor Down The Rabbit Hole 2023 zijn inmiddels bekend. Onder andere deze artiesten zullen voor onvergetelijke optredens zorgen:

Fred Again..
Stromae
Paolo Nutini
slowthai
Froukje
IDLES
Weval

 

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2023 zal op zaterdag 3 december om 11:00 uur via Ticketmaster van start gaan. DTRH is meestal binnen no-time uitverkocht, dus wees er op tijd bij! Naast de datum van de kaartverkoop zijn inmiddels ook de ticketprijzen voor de komende editie bekend:

  • Weekend ticket: €255
  • Groepsticket (10 personen): €2.350

Het belooft weer een mooie editie te worden. We wensen jullie daarom succes met de kaartverkoop. Houd onze pagina in de gaten voor updates over de line-up en nog veel meer!

30 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter