Eerste namen van Lowlands 2022 bekend

Eerste namen van Lowlands 2022 bekend

Op de website van Ticketmaster stond een korte tijd de lijst met eerste namen die voor Lowlands 2022 geboekt waren. Hier is te zien dat onder andere Arctic Monkeys, Stromae, The Opposites en Balthazar naar het festivalterrein komen in de zomer. Verder zijn en nog 64 andere namen bekend gemaakt. Benieuwd? Kijk op de Lowlands festivalpagina voor de rest van de line-up.

Er komt een nieuw album van Arctic Monkeys aan in 2022 | NPO 3FM

Kaartverkoop

Bezoekers die een ticket voor een van vorige, afgelaste, edities hebben gekocht krijgen vanuit de organisatie meer info en voorrang op de kaartverkoop voor Lowlands 2022. Op zaterdag 5 februari zal de kaartverkoop plaatsvinden voor de mensen die tijdens de vorige, afgelaste, edities een ticket hadden.

De kaarten die over zijn van deze pre-sale zullen op zaterdag 12 februari om 11:00 in de verkoop gaan.

Een festivalticket (3 dagen festival, incl. plek op de camping + pendelbus) kost €255,- inclusief servicekosten.

We gaan er van uit dat we in het weekend van 19 tot en met 21 augustus weer kunnen dansen in de tenten op de nu al prachtige line-up van wat het festival te bieden heeft.

Dit zijn de 10 must-see's en must-do's van Lowlands 2019 | Festileaks.com

Lowlands is al jaren een van de meest populaire of wellicht hét populairste festival van Nederland. Elk jaar verkoopt het festival weer uit en komt met grote nationale en internationale namen in de line-up. Ook heeft het festival een uitgebreid randprogramma te bieden. Van comedyshows tot aan lezingen van bekende wetenschappers, dit festival heeft het.

2 februari 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter