Eerste tickets Zwarte Cross binnen no time weg!

Eerste tickets Zwarte Cross binnen no time weg!

Misschien geen record voor dit super geliefde festival. Maar vorige zaterdag waren de eerste tickets van Zwarte Cross weg na maar liefst 13 minuten! Dat is nog eens een hoog tempo. Lees snel verder.

zwarte-cross-uitverkocht

© Zwarte Cross 2019

Eerste verkoop: Crossklassen!

De eerste verkoop van het Zwarte Cross festival was op zaterdag 2 november. Hierbij kon je tickets halen voor de Crossklassen. Dit jaar had de organisatie een nieuw wachtrijsysteem waardoor het inschrijfproces soepeler dan ooit liep. Dat houdt er niet van weg dat er wel waarschijnlijk een hoop teleurstellende Crossers voor het scherm hebben gezeten. Aangezien alle Crossklassen tickets binnen minder dan een kwartier weg waren.

Eerst nog een selectie

Voor een deel van de Crossklassen tickets is er een ballotage. Dit betekent dat je door een selectie heen moet met je ontwerp voordat je daadwerkelijk mag crossen op het Zwarte Cross festival. Voor de Zwaargewichtklasse betekent dat bijvoorbeeld dat er maar 25 groepen doorgaan van de 100 ingeschreven groepen. Voor crossers zonder ontwerp, de Brommerklasse en de Wegraceklasse, is dit niet het geval.

© Zwarte Cross 2019

Crossklassenticket? Altijd recht op Camping ticket!

Voor alle ontwerpers met ballotage: Voor 18 november moet je je ontwerp hebben ingeleverd. En voor 1 januari krijg je te horen of je door bent! Als je niet door bent kun je via de mail van Zwarte Cross alsnog camping kaarten bestellen voor jouw groep. En het maakt niet uit of de camping tickets op dat moment zijn uitverkocht, daar heb je sowieso recht op! Al hopen we natuurlijk als je door de selectie heen moet het gewoon haalt ;). Veel succes!

Volgende verkoop data

Voor iedereen met nu nog lege handen: Gelukkig komen er nog kansen om tickets te halen voor het Zwarte Cross festival! Op zaterdag 16 november om 11:00 kunnen de leden van fanclub Harder! tickets halen, een week eerder dan de reguliere verkoop. De reguliere verkoop begint op zaterdag 23 november, ook om 11:00. Let op! Het inschrijven voor de fanclub is niet meer mogelijk. En let ook hier op: je kunt niet meer op de camping staan als je geen 18 bent!

Check hieronder het bericht op Facebook van Zwarte Cross:

4 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter