Emporium maakt datum Presale bekend!

Emporium maakt datum Presale bekend!

Op zaterdag 23 mei is het weer tijd voor Emporium! Het festival biedt veel soorten genres en artiesten aan. Perfect voor iedereen die van afwisseling houdt! Over de line-up kunnen we helaas nog niks zeggen. Wél is de datum van de Presale bekend gemaakt. Dit is al sneller dan verwacht!

Thema

Het thema van dit jaar is Emporium Celebrations! Dit heeft te maken met alle feesten die over de hele wereld worden gevierd. Zo wordt onder andere de liefde, de vrijheid en natuurlijk het leven gevierd. Emporium brengt dit samen op het eendaagse festival.

Emporium

© Foto: Joris Bisschops

Presale

Een Presale is altijd iets moois. De tickets zijn dan nét wat goedkoper als de Regular variant. Hier houden wij Nederlands natuurlijk wel van. 😉 Ook Emporium doet hier aan mee met een wel hele chille actie. Je krijgt namelijk €10,- korting op jouw kaartje! Zorg dat je jezelf pre-registreert, zodat jij jouw tickets via de mail kan bestellen. De Presale start op zaterdag 23 november om 11:00 uur. Tot nu toe zijn er twee ticketsoorten bekend gemaakt. We weten niet of er nog Late Tickets verkocht gaan worden, dus wacht niet te lang af. De prijzen zijn als volgt:

  • Actie Ticket: €45,- (excl. fee)
  • Regular Ticket: €55,- (excl. fee)

Algemene info

Emporium vindt plaats op zaterdag 23 mei. De locatie is De Berendonck in Wijchen. Het festival opent haar deuren om 12:00 uur en om 00:00 uur zal het eindigen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

20 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter