Even aftellen dan is het eindelijk zo ver; I Love Urban Outdoor 2023!  

Even aftellen dan is het eindelijk zo ver; I Love Urban Outdoor 2023!  

Na de eerste uitverkochte editie vorig jaar wordt er dit jaar groots uitgepakt op zaterdag 15 juli tijdens de tweede editie van het Outdoor Music Festival. Een indrukwekkende line up, internationale en nationale artiesten die er een onvergetelijk festival van zullen maken.  

Tijdens het zomerse festival kunnen bezoekers onder meer genieten van de beste artiesten en deejays uit het binnen- en buitenland, een internationale foodcourt met overheerlijke gerechten uit alle windstreken waaronder een vegan corner en dat zomerse festivalgevoel waar iedereen zo van houdt. Om ervoor te zorgen dat er voor een iedereen wat wils is, kent het festival drie verschillende stages met een muzikale mix van artiesten en deejays uit verschillende scènes. Denk aan namen als Ronnie Flex, POKE, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Bilal Wahib, Afro Bros, Fiesta Macumba Soundsystem en Vunzige Deuntjes Soundsystem.

De tickets vliegen de deur uit en de laatste tickets staan nu nog online. Grijp je kans en grijp de laatste tickets en geniet met je vrienden tijdens het leukste festival van deze zomer. Voor meer informatie over de line-up & ticketverkoop check je de festivalpagina van I Love Urban Outdoor Festival 2023.

 

Informatie:

  • Datum: 15-07-2023
  • Tijd: 13:00 – 23:00
  • Locatie: Oeverpark (Nesselande) Rotterdam
  • Minimumleeftijd: 18 +

27 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter