Even beter leren kennen: Lucas & Steve interview!

Even beter leren kennen: Lucas & Steve interview!

Als je aan Lucas & Steve denkt, denk je waarschijnlijk aan de lekkerste festivalnummers. De mannen hebben niet stil gezeten en hebben op vrijdag 13 maart een nieuwe track genaamd ‘Do It For You‘ gedropt met W&W. Een heerlijk zomers nummer die zeker weten aan gaat slaan op festivals! Naast het feit dat ze nieuwe muziek hebben uitgebracht, kregen wij de eer om een interview te mogen houden met dit DJ-duo! Zo kwamen we erachter dat Lucas & Steve elkaar al vanaf de basisschool kennen en hebben we antwoord gekregen op een vraag over nieuwe muziek. Lees snel verder!

Hebben jullie ooit getwijfeld om te wisselen van genre?

We produceren al heel erg breed, maar we zijn zeker niet van plan om van house af te stappen!

 

Ik vroeg me af of jullie zelf ook het liefst naar house luisteren, of hebben jullie een voorkeur voor andere muziek?

We luisteren eigenlijk naar van alles en nog wat. Van pop tot jazz en van hiphop tot klassieke muziek. Ook techno en zelfs K3 laten we niet aan ons voorbij gaan. 😉

 

Waar hebben jullie de meeste optredens? Hoeveel optreden zijn dit ongeveer per jaar?

We touren over de hele wereld en proberen dan ook onze wereldwijde fans te zien. Dit gaat van Azie, tot aan USA en weer terug. Nederland slaan we natuurlijk ook niet over!

 

Jullie zijn natuurlijk veel onderweg in binnen- en buitenland. Hoe proberen jullie je contacten zo goed mogelijk te onderhouden met vrienden en familie?

We leven gelukkig in een tijdperk waarbij je makkelijk contact kan onderhouden; appen, Facetimen, Skypen etc. Wat nog leuker is, is dat familie en vrienden af en toe mee gaan naar optredens.

 

Missen jullie het ”normale” leven? Wat missen jullie het meeste?

We vinden het touren geweldig en dat we muziek mogen maken als beroep is echt fantastisch. We zouden niet anders willen! Toch missen we natuurlijk een hoop vrienden en familie die we maar weinig zien door de drukte. Dat missen we dan ook het meest!

 

Wat is het gekste dat jullie ooit hebben meegemaakt met een fan?

We hebben wel eens een fan gehad die ons stalkte en soms de backstage in sneakte zonder dat ze toestemming voor kreeg. Ze overlaadde ons met brieven, liefdesbrieven over visioenen over ons en ze bemoeide zich met ons privé leven. Dat ging toch wat ver!

 

Jullie staan nu op plek 78 in de DJ mag top100, wanneer willen jullie de top 10 hebben bereikt?

Wanneer we in de top 10 willen staan? Liefst morgen!

 

Op 14 maart komt er een nieuwe track uit. Kunnen we meer nieuwe muziek verwachten in 2020 en kunnen jullie hier misschien ook iets over verklappen? 😉

Jaaaaa er gaat heel veel muziek komen dit jaar, we zijn namelijk bezig met een album!

 

Waar zien jullie jezelf over bijvoorbeeld 20 of 30 jaar? Zijn jullie van plan om zolang door te gaan, of hebben jullie nog andere doelen?

Of we tegen die tijd nog de wereld over touren? Wie zal het zeggen.. wel weet ik zeker dat we dan beide nog muziek zullen maken. Dat is onze passie en dat gaat NOOIT vervelen. Doen we tot in de kist! haha

Lucas & Steve, bedankt voor het interview. We zullen jullie dit jaar vast nog wel eens tegenkomen op de stages van de leukste festivals!

16 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter