538 Koningsdag

538 Koningsdag
PlaatsBreda
LocatieChasséveld
DatumZaterdag 27 april 2019
Tijd12:00 - 22:00
Prijs€29
LeeftijdAlle leeftijden
BusvervoerBoek voordelig een busreis via Partybussen.nl
OvernachtingBekijk hotels in de buurt van Breda
Bestel nueen oranje outfit, oordopjes en campingspullen
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie & Accommodaties

538 Koningsdag 2019

Koningsdag betekent het festival van 538 in Breda! Op het Chasséveld is er op zaterdag 27 april plaats voor liefst 40.000 feestgangers. De eerste informatie over de kaartverkoop en line-up bekend. Nog geen outfit? We hebben een aantal oranje items op een rijtje gezet.

Tickets

De kaartverkoop van 538 Koningsdag 2019 is gestart! Je hebt een account op de website van 538 nodig om tickets te bestellen. De prijzen dit jaar:

  • Early bird: €26,50
  • Regular: €29

538 Koningsdag verkoopt de laatste jaren standaard uit. Wil je er deze editie bij zijn, houdt dan de kaartverkoop goed in de gaten.

Vervoer

Reis je in plaats van het OV liever met de bus af naar Breda? Kijk dan eens op de site van Partybussen.nl, want ze bieden busvervoer vanuit heel Nederland aan.

Line-up

Organisatie 538 zorgt voor een mix van house, Nederlandstalig en hardstyle. Oftewel: van alles wat. De eerste artiesten zijn aangekondigd (timetable volgt later):

Bebe Rexha
Chris Deluxe
Davina Michelle
Di-rect
Frans Duijts
Frenna
Gavin James
Gerard Joling
Het Feestteam
Kris Kross Amsterdam
Little Mix
Lucas & Steve
Maan
Matt Simons
Mike Williams
Miss Montreal
Nielson
Sjaak & Kav Verhouzer
Sherefa
Snollebollekes
Snelle
Stuk
Sunnery James & Ryan Marciano
Suzan & Freek
The Galaxy
Vinchenzo
Wulf  

Meer (internationale) sterren worden halverwege maart aangekondigd.

FAQ

Hoe laat begint het?
538 Koningsdag is op zaterdag 27 april 2019 in Chasséveld, Breda. Het terrein is op vanaf 10:30 uur en de show zal starten om 12:00 uur. Je kan naar binnen tot 21:00 uur en de show eindigt om 22:00 uur.Let wel op als je het evenemententerrein verlaat, krijg je niet opnieuw toegang tot het terrein.
Wat is de leeftijdgrens?
Voor 538 Koningsdag geldt geen minimum leeftijd, maar het evenement vindt het geen geschikte plek voor mensen jonger dan 12 jaar zonder begeleiding.
Route, vervoer en parkeren?
Met de auto
Als je met de auto naar 538 Koningsdag komt dan kan je de borden 538 koningsdag volgen. Voor 5 euro per dag kan je daar je auto parkeren. Vanaf het verste punt is het alsnog maar 1 kilometer lopen naar het Chasséveld. Dus dat is zeker te doen!

Met de bus
Ga je met je vrienden met een eigen bus of touring car naar 538 Koningsdag? De chauffeur kan dan via het zuiden (Wilhelminapark) de Wilhelminasingel oprijden, richting de Claudius Prinsenlaan. Voor de verkeersregelaars is het handig als je het logo van 538 uitprint, zodat ze je herkennen.

Kiss & Ride
Wordt je gebracht en gehaald? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride locatie. Deze bevindt zich op de Claudius Prinsenlaan, inrijden vanaf de Beverweg/ De La Reijweg. Volg de borden 538 Koningsdag tot dat je de borden Kiss & Ride tegenkomt.

Met de trein
NS rijdt op Koningsdag volgens een aangepaste dienstregeling. Zorg dat je de reis van tevoren hebt gepland en check dan ook meteen je terugreis, want niet alle bestemmingen zijn aan het einde van de avond nog bereikbaar.

Aftermovie

Meer info

Radiostation 538 organiseert dit festival sinds 2014 op het Chasséveld in Breda. Eerder werd het altijd in Amsterdam gehouden, op het Museumplein. De gemeente Amsterdam wilde echter van de grote festivals in de binnenstad, waardoor dit festival kleinschaliger in het Zuiden werd opgezet. Toch is er nog steeds plaats voor 40.000 bezoekers.

De datum van 538 Koningsdag is natuurlijk al een tijdje bekend (vrijdag 27 april). Inmiddels is ook alles over de kaartverkoop en line-up bekend.

Tickets
538 Koningsdag is uitverkocht!

Line-up
De volledige line-up + timetable is bekend, de volgende artiesten treden op 538 Koningsdag op:

Organisatie 538 heeft de eerste informatie over de editie in 2017 inmiddels bekend gemaakt.

Tickets

538 Koningsdag is uitverkocht!

Line-up
De volledige line-up + timetable is bekend:

Aftermovie 2016

Op het Chasséveld in Breda is het elk jaar een groot gekkenhuis met Koningsdag. Ook dit jaar zal 538 weer een mooi feestje van maken, gezien de namen die al bekend zijn gemaakt.

Tickets
Binnen een uur waren alle kaarten uitverkocht!

Line-up
538 zorgt voor een koninklijke line-up in Breda. De nummer 2, 4 en 5 van de DJMag Top 100 zullen namelijk aanwezig zijn, Hardwell en Armin van Buuren en Tiësto!  Verder komen ook:

Jess Glynne
Dua Lipa
Miss Montreal

Binnenkort meer namen..

Aftermovie 2015

Locatie & Accommodaties


Heb je vragen over 538 Koningsdag? Laat het weten!