• Tickets
 • Line-up
 • FAQ
 • Locatie

538 Oranjedag

538 Oranjedag
StadBreda
LocatieChasséveld
DatumWoensdag 27 april 2022
Tijd12:00 - 20:00
Prijs€ 37,50
Leeftijd18+
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
 • Tickets
 • Line-up
 • FAQ
 • Locatie

538 Oranjedag

Benieuwd naar de livestream van 538 op Koningsdag 2021? Check dan hier de timetable en uitzending.

Update 19 april: 538 Oranjedag gaat toch niet door. De gemeente heeft de vergunning voor het event teruggetrokken, zo laat 538 weten in een update. Bezoekers krijgen het ticketbedrag terug en 538 gaat nu een online event organiseren op Koningsdag.
Het eerste grote festival vindt plaats op zaterdag 24 april: 538 Oranjedag! In plaats van het jaarlijkse 538 Koningsdag wordt nu het grootste Fieldlab test-festival georganiseerd, niet op Koningsdag zelf dus maar drie dagen daarvoor. In totaal mogen er maar liefst 10.000 bezoekers aanwezig zijn (zonder afstand). Wil je dit event bezoeken? Lees dan snel verder.

Tickets

Update 15 april 13:00 uur: het schijnt dat 538 kampt met technische problemen, het kan dus zijn dat niet alle SMS’en / ticketlinks zijn verstuurd.

Pre-registreren voor 538 Oranjedag is mogelijk vanaf dinsdag 13 april 20:00 t/m donderdag 15 april om 12:00 uur via de website van 538. Ben je ingeloot? Dan ontvang je 15 april een SMS met ticketlink waarmee je de tickets kan kopen. Een kaartje kost €37,50 en je kunt er maximaal 8 per persoon kopen.

Line-up

Zoals je gewend bent van 538 komen er flink wat grote Nederlandse artiesten, alle namen op een rijtje (de timetable wordt later bekend):

Afrojack
Armin van Buuren
Chef'Special
Chris Deluxe
Coen & Sander Fest met Wilbert Pigmans, René Karst & John De Bever
Davina Michelle Die Verrückte met Rene Le Blanc, Donnie & Frans Duijts
Di-rect
Emma Heesters
Jaap Reesema en Pommelien Thijs
Kraantje Pappie
Krezip
Kris Kross Amsterdam
Lucas & Steve
Maan
Miss Montreal
Racoon
Rolf Sanchez
Snollebollekes
Stuk
Sunnery James & Ryan Marciano
Suzan & Freek
Wolter Kroes

538 DJ’s Barend & Ivo
538 DJ Niek

FAQ

Wat is de minimale leeftijd?
In tegenstelling tot eerdere edities van 538 Koningsdag is dit event niet voor alle leeftijden maar alleen toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar of ouder.
Vanwege de huidige omstandigheden rondom het coronavirus is te verwachten dat 538 Koningsdag ook dit jaar helaas niet plaats kan vinden. We gaan er vanuit dat de volgende editie van 538 Koningsdag plaats vindt op woensdag 27 april 2022. Van dance tot bands en de grootste Nederlandse artiesten.

Tickets
De ticketverkoop van 538 Koningsdag 2022 is niet begonnen! Dit waren de prijzen van 538 Koningsdag van 2020 voor een indicatie:

 • Ticket: €34
 • Vriendenticket (vanaf 4 pers.): €28

Line-up
De line-up is nog niet bekend gemaakt maar verwacht in ieder geval heel veel grote Nederlandse namen. We houden je op de hoogte!

FAQ

Hoe laat begint het?
Het terrein is op vanaf 10:30 uur en de show zal starten om 12:00 uur. Je kan naar binnen tot 21:00 uur en de show eindigt om 22:00 uur.Let wel op als je het evenemententerrein verlaat, krijg je niet opnieuw toegang tot het terrein.
Wat is de leeftijdgrens?
Voor 538 Koningsdag geldt geen minimum leeftijd, maar het evenement vindt het geen geschikte plek voor mensen jonger dan 12 jaar zonder begeleiding.
Route, vervoer en parkeren?
Met de auto
Als je met de auto naar 538 Koningsdag komt dan kan je de borden 538 koningsdag volgen. Voor 5 euro per dag kan je daar je auto parkeren. Vanaf het verste punt is het alsnog maar 1 kilometer lopen naar het Chasséveld. Dus dat is zeker te doen!

Met de bus
Ga je met je vrienden met een eigen bus of touring car naar 538 Koningsdag? De chauffeur kan dan via het zuiden (Wilhelminapark) de Wilhelminasingel oprijden, richting de Claudius Prinsenlaan. Voor de verkeersregelaars is het handig als je het logo van 538 uitprint, zodat ze je herkennen.

Kiss & Ride
Wordt je gebracht en gehaald? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride locatie. Deze bevindt zich op de Claudius Prinsenlaan, inrijden vanaf de Beverweg/ De La Reijweg. Volg de borden 538 Koningsdag tot dat je de borden Kiss & Ride tegenkomt.

Met de trein
NS rijdt op Koningsdag volgens een aangepaste dienstregeling. Zorg dat je de reis van tevoren hebt gepland en check dan ook meteen je terugreis, want niet alle bestemmingen zijn aan het einde van de avond nog bereikbaar.

Aftermovie
Geniet nog een keer na van de meest recente editie van 538 Koningsdag.

Meer info
Radiostation 538 organiseert dit festival nu voor het zevende jaar op het Chasséveld in Breda. Eerder werd het altijd in Amsterdam gehouden, op het Museumplein. De gemeente Amsterdam wilde echter van de grote festivals in de binnenstad, waardoor dit festival kleinschaliger in het Zuiden werd opgezet. Toch is er nog steeds plaats voor 40.000 bezoekers.
Koningsdag betekent het festival van 538 in Breda! Op het Chasséveld is er op zaterdag 27 april plaats voor liefst 40.000 feestgangers. De eerste informatie over de kaartverkoop en line-up bekend.

Tickets
Update 23 april: Het is uitverkocht!

De kaartverkoop is gestart! Je hebt een account op de website van 538 nodig om tickets te bestellen. De prijzen dit jaar:

 • Early bird: €26,50
 • Regular: €29

538 Koningsdag verkoopt de laatste jaren standaard uit. Wil je er deze editie bij zijn, houdt dan de kaartverkoop goed in de gaten.

Line-up
Organisatie 538 zorgt voor een mix van house, Nederlandstalig en hardstyle. Oftewel: van alles wat. Bekijk hier alle artiesten.

Timetable

Plattegrond
Checken waar je drankjes en eten kan halen, of waar de toiletten zich bevinden? Bekijk hier de plattegrond:

plattegrond-538-koningsdag

Aftermovie


De datum van 538 Koningsdag is natuurlijk al een tijdje bekend (vrijdag 27 april). Inmiddels is ook alles over de kaartverkoop en line-up bekend.

Tickets
Het is uitverkocht!

Line-up
De volledige line-up + timetable is bekend, de volgende artiesten treden op:

Organisatie 538 heeft de eerste informatie over de editie in 2017 inmiddels bekend gemaakt.

Tickets

Het is uitverkocht!

Line-up
De volledige line-up + timetable is bekend:

Aftermovie 2016

Op het Chasséveld in Breda is het elk jaar een groot gekkenhuis met Koningsdag. Ook dit jaar zal 538 weer een mooi feestje van maken, gezien de namen die al bekend zijn gemaakt.

Tickets
Binnen een uur waren alle kaarten uitverkocht!

Line-up
538 zorgt voor een koninklijke line-up in Breda. De nummer 2, 4 en 5 van de DJMag Top 100 zullen namelijk aanwezig zijn, Hardwell en Armin van Buuren en Tiësto!  Verder komen ook:

Jess Glynne
Dua Lipa
Miss Montreal

Binnenkort meer namen..

Aftermovie 2015

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over 538 Oranjedag? Laat het weten!