• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

ADE: Martin Garrix – 18+

ADE: Martin Garrix – 18+
StadAmsterdam
LocatieRAI
DatumVrijdag 18 oktober 2019
Tijd22:00 - 06:00
Prijs€44,50
Leeftijd18+
OvernachtingZoek een hotel in de buurt
Zonnebrilbestel nu je festival zonnebril
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

ADE Martin Garrix 18+ 2019

Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert DJ Martin Garrix twee events. Eentje op vrijdag (18+) en een feest op zaterdag voor alle leeftijden. Op deze pagina vind je alle info over het ADE feest op 18 oktober.

Tickets

De kaartverkoop van Martin Garrix 18+ is gestart! Je kunt nu hier tickets kopen:

De feesten van Garrix tijdens ADE zijn altijd snel uitverkocht. Houdt de ticketsale daarom goed in de gaten en wacht niet te lang met het kopen van kaarten.

Line-up

Natuurlijk draait Martin Garrix op zijn eigen show. Daarnaast nodigt hij bekende DJ’s uit om met hem te draaien. Deze artiesten worden binnenkort bekend gemaakt.

Aftermovie

Meer over vorige edities van het 18+ event:

Martin Garrix is dit jaar weer aanwezig op het ADE met twee shows. De vorige twee edities waren snel uitverkocht, en waren een groot succes!

Tickets
Update: dit ADE event is uitverkocht!

  • Regular ticket: €45,40
  • VIP ticket: €74,35

Line-up
Martin Garrix

Aftermovie


Martin Garrix host dit jaar weer twee events tijdens het Amsterdam Dance Event. Vrijdag voor 18+ en zaterdag voor alle leeftijden. Hier lees je alles over de 18+ versie.

Tickets
Een kaartje kost €39,50. VIP tickets zijn verkrijgbaar voor €69,50.

Line-up
Martin Garrix zal de gehele avond draaien!

Aftermovie 2016

Tijdens ADE heeft Martin Garrix zijn eigen avond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Martin Garrix is in een korte tijd erg bekend geworden. Met zijn eerste hit ‘Animals’ vloog Martin Garrix de wereld over. Gelukkig is hij op 15 oktober weer in zijn eigen landje om al zijn nieuwe hits te laten horen. Dit is een van de feesten waar jij tijdens ADE bij moet zijn!

Tickets
Tickets zijn te verkrijgen via de website van Marin Garrix. De Early birds zijn al uitverkocht. Regular tickets kosten €39,50.

Line-up
Met natuurlijk de enige echte Martin Garrix als headliner beloofd het al een vette avond te worden. Wij wachten nog op een berichtje van de organisatie of hij vriendjes mee neemt om te draaien of wie het voorprogramma zal verzorgen.

Locatie


Heb je vragen over ADE: Martin Garrix – 18+? Laat het weten!