ADE: Martin Garrix – 18+

ADE: Martin Garrix – 18+
Plaats
Amsterdam
Datum
Vrijdag 19 oktober 2018
Tijd
22:00 - 06:00
Prijs
€45,40
Leeftijd
18+
Accessoires
Bestel je outfit (15% korting) en oordopjes

ADE: Martin Garrix – 18+ 2018

Martin Garrix is dit jaar weer aanwezig op het ADE met twee shows. De vorige twee edities waren snel uitverkocht, en waren een groot succes!

Tickets

Line-up

Martin Garrix

Aftermovie

Martin Garrix host dit jaar weer twee events tijdens het Amsterdam Dance Event. Vrijdag voor 18+ en zaterdag voor alle leeftijden. Hier lees je alles over de 18+ versie.
Tickets
Een kaartje kost €39,50. VIP tickets zijn verkrijgbaar voor €69,50.
Line-up
Martin Garrix zal de gehele avond draaien!
Aftermovie 2016

Tijdens ADE heeft Martin Garrix zijn eigen avond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Martin Garrix is in een korte tijd erg bekend geworden. Met zijn eerste hit ‘Animals’ vloog Martin Garrix de wereld over. Gelukkig is hij op 15 oktober weer in zijn eigen landje om al zijn nieuwe hits te laten horen. Dit is een van de feesten waar jij tijdens ADE bij moet zijn!

Tickets
Tickets zijn te verkrijgen via de website van Marin Garrix. De Early birds zijn al uitverkocht. Regular tickets kosten €39,50.

Line-up
Met natuurlijk de enige echte Martin Garrix als headliner beloofd het al een vette avond te worden. Wij wachten nog op een berichtje van de organisatie of hij vriendjes mee neemt om te draaien of wie het voorprogramma zal verzorgen.


Heb je vragen over ADE: Martin Garrix – 18+? Laat het weten!