Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival
Plaats
Rotterdam
Locatie
Datum
Zaterdag 3 augustus 2019
Tijd
13:00 - 23:00
Leeftijd
18+
Bestel nu
een festival outfit (15% korting) en oordopjes
Updates
Op de hoogte blijven? Maak een aan

Crazy Sexy Cool 2019

De datum voor Crazy Sexy Cool Festival 2019 is al bekend: zaterdag 3 augustus. Het Zuiderpark (Rotterdam) wordt dan weer volledig omgetoverd tot vette festival locatie.

Tickets

De early bird tickets zijn uitverkocht. Binnenkort start de reguliere kaartverkoop. Ook heeft het festival een actie bedacht om het thema Treasure Island iets te versterken. Er wordt namelijk flessenpost verstopt in de binnenstad van Rotterdam! In deze 25 flessen zitten entreekaarten voor het festival. Lees er meer over in dit bericht.

  • Pre-sale: €21,35
  • Regular Fase 1: €26,35

Koop ticket(s)

Line-up

Het programma met artiesten wordt later bekend gemaakt. Weten wat je kunt verwachten? Check de line-ups van vorige jaren hieronder.

Aftermovie

Lees meer over eerdere edities van Crazy Sexy Cool:

Op zaterdag 4 augustus zal het Zuiderpark in Rotterdam weer omgetoverd worden tot festival terrein. Het outdoor festival van Crazy Sexy Cool trekt dan namelijk weer langs.

Tickets
De pre-sale tickets (€18,50) zijn al uitverkocht. De reguliere verkoop is gestart:

  • Pre-sale: €18,50
  • Fase 1: €21,50
  • Fase 2: €28,35
  • Fase 3: €32,35Combi (met CZC Halloween): €39

Line-up
Hip-Hop en Urban in een elektronisch jasje, dat is Crazy Sexy Cool. De stages en alle artiesten zijn nu bekend:

Aftermovie

Crazy Sexy Cool Festival is onderdeel van Robin Rotterdam Unlimited. In het weekend van 18 juli is er dan van alles te doen in Rotterdam, van zomercarnaval tot queenselection. Op het Lloyd Multiplein vindt zondag 20 juli het Crazy Sexy Cool Festival plaats (van 11:00 tot 23:00 uur).

Tickets
De early bird tickets voor dit festival zijn nog te koop. Voor €20 ben je er 20 juli bij in Rotterdam. De ‘normale tickets’ gaan €27,50 kosten.

Line-up
Met namen als Gregar Salto, The Partysquad, Shermanology en Sidney Samson heeft Crazy Sexy Cool een prima house line-up. Onderstaand programma is echter nog niet compleet, binnenkort worden er meer artiesten bekend gemaakt.


Heb je vragen over Crazy Sexy Cool Festival? Laat het weten!