• Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Festival De Achtertuin

Festival De Achtertuin
StadRotterdam
LocatieOutdoor Valley Bergschenhoek
DatumZaterdag 18 juli 2020
Tijd12:00 - 23:00
Prijs€ 39,50
Leeftijd18+
CoronastatusDit festival is afgelast
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Update 22-05: Dit festival is afgelast i.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 (coronavirus) in te dammen en af te remmen. Dit heeft onze Premier Mark Rutte bekend gemaakt in een persconferentie op dinsdag 21 april. De organisatie heeft nog geen statement naar buiten gebracht. Verder zijn alle evenementen en festivals ook afgelast tot 1 september!

De Achtertuin 2020

Dit bijzondere festival wordt op zaterdag 18 juli georganiseerd op het Outdoor Valley terrein, beter gezegd de ‘Achtertuin’ van Rotterdam, vandaar ook de naam. Het festival is uniek in zijn soort want de organisatie wil drie dingen combineren. Respect voor de natuur en dus duurzaam, kunst en de lekkerste beats. Gaat dat lukken? Natuurlijk!

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Wees er snel bij want het loopt storm! Check hieronder het prijsoverzicht!

  • Vroege Vink: €39,50

Line-up

Een deel van de line-up is al wel bekend gemaakt door de organisatie, check onderstaande lijst! We houden jullie op de hoogte als er meer artiesten bekend worden gemaakt, stay tuned!

Benny Rodrigues
Carlos Valdes
Colyn
Einmusik (LIVE)
Ferro
Mitch De Klein
Philou Louzolo
Samuel Deep
Sandrien
Unders
Vntm (LIVE)
Vuur Dj b2b Tosh
Yør Kultura
Warren Fellow

FAQ

Wat is de minimale leeftijd?
18 jaar
Hoe is het festivalterrein bereikbaar?
OV
Kom je van buiten Rotterdam? Pak dan lekker het OV naar Rotterdam Alexander of Rotterdam Centraal. Want groene wielen, daar houden we van.

Fiets
Meer informatie hierover volgt nog! Houd onze website of social media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws als eerste te lezen.

Ik ben iets kwijt geraakt! Wat nu?
Gevonden voorwerpen worden een aantal dagen bewaard op het festivalterrein en naderhand afgegeven aan het gemeentehuis Lansingerland. Wil je iets ophalen? De spullen worden geregistreerd en vind je terug in onze gevonden voorwerpen berichten in het evenement op Facebook. Je kunt ook ten alle tijden contact opnemen met de organisatie. Het telefoonnummer hiervoor maakt de organisatie een aantal dagen voor het festival bekend.

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Festival De Achtertuin? Laat het weten!