• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Fusion Festival

Fusion Festival
StadLärz
LocatieMilitärflugplatz
DatumWoensdag 29 juni t/m zondag 3 juli 2022
Tijd08:00 - 00:00
Prijs€ 125,00
Leeftijd18+
Maak hier je koningsdag outfit compleet!Maak hier je koningsdag outfit compleet!
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Fusion Festival 2022

Op zoek naar een lekker alternatief festival op een verlaten vliegveld in Duitsland? Zoek dan niet verder en lees hier alles over Fusion Festival 2022, van woensdag 29 juni t/m zondag 3 juli. We zetten alle info over o.a. de kaartverkoop en het programma voor je op een rijtje.

Tickets

De kaartverkoop is nog niet begonnen. Volgens de organisatie kan je begin februari aanmelden voor de ticketsale, die vervolgens op 22 februari start. Hou onze kanalen in de gaten!

Line-up

Fusion is een mysterieus festival, de organisatie wil niet te veel in de publiciteit komen en foto’s van het festival verschijnen er nauwelijks. Vandaar dat er waarschijnlijk ook nog weinig over de line-up bekend is gemaakt.

Lees hieronder meer over vorige edities van het festival:

Update: De Duitse regering heeft laten weten dat er t/m eind juni geen festivals plaats kunnen vinden in Duitsland. Het is nog niet duidelijk of dit festival wordt verplaatst of afgelast. We houden je op de hoogte!

Fusion Festival is een van de grootse dance festivals in Duitsland. Tijdens het festival ontstaat er een dorp met muziek, camping, theater en kunst. Het festival vindt plaats op 24, 25, 26 & 27 juni 2021.

Tickets
De tickets zijn nog niet te koop.

Line-up
Ook de line-up is nog onbekend… We houden je op de hoogte!

Fusion Festival is een van de grootse dance festivals in Duitsland. Tijdens het festival ontstaat er een dorp met muziek, camping, theater en kunst. Het festival vindt plaats op zaterdag 26 juni t/m zondag 30 juni 2019.

Tickets

Fusion Festival is al helemaal uitverkocht! Het festival is zeer exclusief en de kaartverkoop gaat via loting, je moet er al erg vroeg bij zijn. Er zijn nog wel busreizen beschikbaar.

Locatie & Vervoer
Fusion wordt georganiseerd in Lärz, in het noorden van Duitsland op ruim zes uur rijden vanaf Utrecht. Wil je graag (met vrienden) per bus naar het festival reizen? Maximal Trips biedt zeer geprijsd busvervoer (retour) aan naar Fusion.

Line-up
Fusion draait voornamelijk elektronische muziek. De artiesten zijn nog niet bekendgemaakt.

De kaartverkoop van Fusion festival dit jaar via een loting plaats. Andere jaren was het festival zo populair dat mensen zonder kaartje er alles aan deden om alsnog binnen te kunnen komen. Het Duitse festival dat plaats vindt op een verlaten luchtbasis kan je dit jaar bezoeken tussen 25 en 28 juni. Op de site word het festival beschreven als een parallelle samenleving gebaseerd op interactie en communicatie door middel van muziek. Nou dat zegt je waarschijnlijk niet zoveel. Kort samengevat is Fusion festival een heerlijke korte vakantie waarbij je je waant in een idyllische wereld vol hippies, psytrancers, punkers en random festival bezoekers uit heel Europa. Op dit festival ben je bezig met je omgeving en ruim je rommel op, daarnaast is een van de voornaamste bezigheden het respecteren van de cultuur en elkaar. Meer ‘hippie’ als Fusion festival kan je het niet krijgen.

Accommodaties in de buurt


Heb je vragen over Fusion Festival? Laat het weten!