• Tickets
 • Line-up
 • Locatie

Geheime Liefde

Geheime Liefde
StadUtrecht
LocatieFort Vechten
DatumZaterdag 9 t/m zondag 10 mei 2020
Tijd12:00 - 23:00
Prijs€ 42,35
Leeftijd18+
Corona statusDit festival is afgelast
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
 • Tickets
 • Line-up
 • Locatie

Update 23-03: Geheime Liefde is afgelast in verband met het coronavirus! Dit, omdat de maatregelen tegen het virus zijn verlengt. Alle festivals zijn t/m 1 juni verboden. De organisatie zal binnenkort meer informatie bekendmaken over wat er zal gaan gebeuren.

Geheime Liefde 2020

Vorig jaar werd Geheime Liefde voor het eerst twee dagen georganiseerd. Dit is zo goed bevallen dat je ook in 2020 weer een heel weekend langs kan genieten van dit heerlijke festival. Geheime Liefde vindt dan plaats op zaterdag 9 en zondag 10 mei opnieuw bij Fort Vechten (Bunnik, Utrecht). Een prachtige festivallocatie met veel verborgen areas, bunkers en natuur.

Tickets

De kaartverkoop van Geheime Liefde 2020 is ontzettend hard gegaan. De zaterdag is zelfs al uitverkocht (kunt natuurlijk nog wel TicketSwap checken)!

Kaarten voor zondag zijn nog wel te koop. De prijzen dit jaar:

Ticket Regular
Zaterdag €42,35
Zondag €30,35
Combi €52,85
Zondag + Lief €57,35

Line-up

De organisatie van Geheime Liefde houdt de line-up altijd geheim. Welke artiesten er optreden weet je dus pas op het festival zelf. Je kunt in ieder geval de lekkerste house, disco, funky grooves verwachten.

Meer info

De tijden verschillen per dag:

Zaterdag 12:00 – 23:00
Zondag 12:00 – 22:30

Aftermovie

Dit jaar vindt Geheime Liefde Festival niet één maar twee dagen plaats! Vanwege de populariteit van het festival wordt Geheime Liefde niet alleen op zaterdag 11, maar ook op zondag 12 mei georganiseerd. Opnieuw op de schitterende festivallocatie: Fort Vechten (net onder Utrecht). Een oud fort met verlaten en verstopte bunkers en tunnels. Lees hier alle info.

Tickets
Geheime Liefde is helemaal uitverkocht!

 • Zaterdag: €42,35
 • Zondag: €42,35
 • Combi (met LIEF Festival) €72,35

Line-up
Zoals elk jaar blijft het programma geheim. Maar check de aftermovie van vorig jaar om een goed beeld te krijgen van dit intieme festival. Je kunt vooral house, disco en techno verwachten.

De datum voor Geheime Liefde is al bekend: zaterdag 12 mei 2018! Zoals de naam al doet vermoeden zijn er veel geheimen aan dit festival. Zo wordt de line-up nooit van te voren bekend gemaakt. Laat je, op een schitterende locatie, verassen door dit feest.

Tickets
Geheime Liefde is uitverkocht!

Line-up
Artiesten worden bij Geheime Liefde nooit bekend gemaakt, verwacht deep/tech/house.

Aftermovie 2017

Noteer maar vast in je agenda: zaterdag 6 mei 2017. Dan vindt Geheime Liefde namelijk weer plaats!

Tickets
Geheime Liefde is uitverkocht, er zijn nog wel tickets verkrijgbaar via:

Line-up
Zoals de naam van het festival al verraadt blijft de line-up geheim.

Dit jaar op 7 mei, Geheime Liefde 2016! Op de prachtige festivallocatie Fort Vechten: verlaten bunkers en tunnels, chillen op de grasveldjes.

Tickets
Geheime Liefde is uitverkocht!

 • Fase 1: €27,50
 • Fase 2: €29,50
 • Fase 3: €32,50

Line-up
Dit festival heet niet voor niets Geheime Liefde. De line-up blijft namelijk tot de start geheim! Wat kun je verwachten?

Aftermovie 2015

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Geheime Liefde? Laat het weten!