• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

InHouse

InHouse
LocatieOnline
DatumZaterdag 26 september 2020
Tijd20:00 - 00:00
Prijs€ 9,00
LeeftijdAlle leeftijden
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

InHouse Events 2020

De komende tijd kunnen er geen fysieke festivals meer georganiseerd worden. Gelukkig zijn er wel alternatieven. En als je thuis een feestje bouwt, doe het dan goed. Zaterdag 26 september staat InHouse op het programma, een virtueel social festival! De organisatie probeert via deze manier zo dichtbij een normaal festival te komen.

Tickets

Kaartjes kosten normaal €15. Maar via de code Festivalfans krijg je €6 korting, waardoor de tickets slechts €9 kosten! Je kunt deze code invullen in stap 2 van het proces nadat je hebt aangegeven hoeveel tickets je wil bestellen.

InHouse Tickets
 

Vergeet de code: Festivalfans niet in te vullen voor korting.
Na het bestellen van een ticket ontvang je een code waarmee je toegang krijgt tot het virtuele festival. Je kunt daar natuurlijk de liveshows van alle artiesten zien maar ook connecten en chatten met vrienden.

Line-up

Het programma kent tien DJ’s met als headliners Laidback Luke en Nicky Romero. De artiesten draaien op verschillende toffe, unieke locaties waardoor je echt dat festival gevoel krijgt. De locatie blijven nog even geheim, maar alle namen zijn al wel bekend:

Anfisa Letyago
Dash Berlin
Dubfire
James Hype
Juicy M
Laidback Luke
Miss Nine
Mr. Belt & Wezol
Nicky Romero
Ruben Mandolini
Lennox

 


Heb je vragen over InHouse? Laat het weten!