Milkshake Festival

Milkshake Festival
Plaats
Amsterdam
Locatie
Datum
Zaterdag 27 t/m zondag 28 juli 2019
Tijd
12:00 - 22:00
Prijs
€86,25 (2018, weekend)
Leeftijd
18+
Overnachting
Bekijk hotels in de buurt van Amsterdam
Bestel nu
een festival outfit (30 % korting) en oordopjes
Updates
Op de hoogte blijven? Maak een aan

Milkshake 2019

Het is nog niet officieel bevestigd door de organisatie maar de kans is groot dat Milkshake 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 27 en zondag 28 juli. Dit festival staat bekend om zijn/haar/alles daar tussenin diversiteit. Binnenkort meer info over o.a. de kaartverkoop en line-up van Milkshake Festival in 2019.

Tickets

Vorig jaar kostte een dagticket rond de €50 en een weekendticket €86. De verwachting is dat de prijzen ongeveer gelijk blijven. Houdt de start van de kaartverkoop wel goed in de gaten. De zaterdag- en weekendkaarten verkopen namelijk altijd snel uit.

Line-up

House, hip-hop, urban, techno, er is van alles te horen op Milkshake. Artiesten worden later bekend gemaakt. Kijk voor de line-ups van vorige jaren onder de aftermovie.

Aftermovie

Milkshake Festival keert op zaterdag 28- en zondag 29 juli weer terug in het Westerpark (Amsterdam). Primeur dit jaar: een camping! Hier kun je dus vrijdag al inchecken.

Tickets
De reguliere tickets zijn te koop tegen de volgende prijzen:

Zaterdag: €51,25
Zondag: €51,25
Weekend: €86,25

Line-up
De volledige line-up per dag en stage is bekend:

Zaterdag

Zondag

Aftermovie

De data voor Milkshake 2017 is bekend: 29 en 30 juli. Het Westerpark in Amsterdam is dan weer toneel van een van de meest vrije festivals van Nederland.

Tickets

  • Weekend: €69,50 – €79,50
  • Zaterdag: €39 – €45
  • Zondag: €39 – €45

Line-up
Check de volledige line-up op zaterdag & zondag:

Zaterdag

Zondag

Milkshake Festival verovert deze zomer voor de vijfde keer onze hoofdstad. Om dat te vieren, kan je dit jaar twee dagen lang chillen op het meest open-minded festival van Amsterdam. Voor wie nog nooit van Milkshake gehoord heeft, de leuze van het festival vat alles bondig samen;

“Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!” Kortom, eind juli schalt er alleen maar love, peace and happiness door het Westerpark.

Buiten de vele muziekpodia (12!) kan je trouwens ook genieten van een tot in de details uitgewerkt decor en live performances. Milkshake biedt, met andere woorden, een totaal-ervaring voor de free spirits onder ons.

Tickets

  • Zaterdag: €43,50
  • Zondag: €43,50
  • Weekend: €76,50

Kaarten voor de afterparty in de Westerunie kosten €15.

Line-up
Zaterdag

ROLLER DISCO

HOUSE OF VINEYARD

VOGUE BALL HOSTED BY MOTHER VINEYARD& ZELDA FITZGERALD

CHEKUM STÜRDOUN
KIDDY SMILE
PHIL PEOPLES
VEUSTY

DANIELLE POLANCO
LASSEINDRA NINJA
SINIA EBONY

FLIKKER

Zondag

Aftermovie 2015


Heb je vragen over Milkshake Festival? Laat het weten!