• Tickets
 • Line-up
 • Locatie

Milkshake Festival

Milkshake Festival
StadAmsterdam
LocatieWesterpark
DatumDinsdag 31 t/m zondag 1 augustus 2021
Tijd19:30 - 01:00
Prijs€ 40,00
Leeftijd18+
Corona statusDit festival is in 2020 afgelast
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
 • Tickets
 • Line-up
 • Locatie

Milkshake Festival 2021

Het is zo goed als officieel dat Milkshake Festival is verplaatst naar 31 juli en 1 augustus 2021! Dit heeft de organisatie laten weten via hun Facebook kanaal. Zodra deze datum officieel is bevestigt door de organisatie brengen we jullie hier uiteraard van op de hoogte! Wat betreft de locatie, deze blijft het zelfde!

Tickets

Alle gekochte tickets die bedoelt waren voor 2020 blijven geldig voor de editie in 2021! Ook dit liet de organisatie weten via Facebook.

Line-up

Over de line-up valt helaas nog niks te zeggen… Hier zal uiteraard later meer informatie over volgen. Klik op het hartje bovenaan de pagina om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen random dit festival.

Aftermovie

Check hieronder de aftermovie van Milkshake Festival 2019.

The Magic Milkshake Soiree 2020 – AHOY Rotterdam

Op 19 september 2020 kun je aan tafel genieten van A Milkshake Soiree Dinner en een show by the Milkshake Family.

Tickets

Koop nu de tickets .

 • One table = 4 tickets: €40,-
 • Two tables = 8 tickets: €40,-
 • Three tables = 12 tickets: €40,-
 • Four tables = 16 tickets: €40,-

Line-up

Covergirl Sunny
Zu Browka International
Cliff Osie
Yasmin Perez
Barbara Rose
MC Manny
and many more…

Update 21-04: Dit festival is afgelast i.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 (coronavirus) in te dammen en af te remmen. Dit heeft onze Premier Mark Rutte bekend gemaakt in een persconferentie op dinsdag 21 april. Check het statement op de Facebook pagina van dit festival! Verder zijn alle evenementen en festivals ook afgelast tot 1 september!

Milkshake 2020

Voor de 9e keer komt Milkshake in het Westerpark in Amsterdam! Maakt niet uit wat je draagt of wie je bent, op dit festival kun je losgaan tussen een grote diversiteit aan mensen. Weer als weekender, vindt Milkshake plaats op zaterdag 25, en zondag 27 juli. Bekijk hier alle info die al bekend is.

Tickets

Update: het festival is uitverkocht! Er zijn op dit moment alleen nog afterparty tickets te koop. Wil je nog graag zaterdag- en/of weekendtickets bemachtigen? Probeer dan je geluk op TicketSwap.

Ticket Early Bird Regular
Zaterdag €51 €57
Zondag €51 €57
Weekend €87 €97

Line-up

Over de line-up valt nog niets te zeggen. Check de kopjes onder de aftermovie voor de line-ups van voorgaande jaren. Wil je graag een melding ontvangen als de line-up/ timetable online staat? Like dan het hartje bovenaan de pagina.

FAQ

Wat is de minimale leeftijd?
De minimale leeftijd van dit festival is 18 jaar. De bewakers mogen op elk moment vragen om je identiteitsbewijs. Zorg dus dat je dit meeneemt!
Zijn drugs toegestaan?
Harddrugs zijn verboden. Softdrugs zijn wel toegestaan. Je mag maximaal 5 gram meenemen en het mag niet voorgedraaid (joints) zijn.

Aftermovie

Niet per se een aftermovie, maar sweet memories aan de vorige editie van Milkshake:


Inmiddels officieel bevestigd door de organisatie: Milkshake 2019 vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 juli. Dit festival staat bekend om zijn/haar/alles daar tussenin diversiteit. De eerste info over de kaartverkoop en line-up van Milkshake is al bekend.

Tickets

Milkshake 2019 is volledig uitverkocht!

Dag Early Regular
Zaterdag €47,55 €52,70
Zondag €47,55 €52,70
Weekender €78,40 €88,70

Je kunt het ticket ook gespreid betalen. De zaterdag- en weekendkaarten verkopen altijd snel uit. Wacht dus niet te lang met het kopen van je kaartje.

Line-up

Het hele programma is bekend gemaakt! Alle artiesten zijn hier per dag en stage te zien. Dit jaar wederom veel house, hip-hop, urban, techno en alles ertussen in op Milkshake.

Zaterdag 27 juli

Zondag 28 juli

Aftermovie

Milkshake Festival keert op zaterdag 28- en zondag 29 juli weer terug in het Westerpark (Amsterdam). Primeur dit jaar: een camping! Hier kun je dus vrijdag al inchecken.

Tickets
De reguliere tickets zijn te koop tegen de volgende prijzen:

Zaterdag: €51,25
Zondag: €51,25
Weekend: €86,25

Line-up
De volledige line-up per dag en stage is bekend:

Zaterdag

Zondag

Aftermovie

De data voor Milkshake 2017 is bekend: 29 en 30 juli. Het Westerpark in Amsterdam is dan weer toneel van een van de meest vrije festivals van Nederland.

Tickets

 • Weekend: €69,50 – €79,50
 • Zaterdag: €39 – €45
 • Zondag: €39 – €45

Line-up
Check de volledige line-up op zaterdag & zondag:

Zaterdag

Zondag

Milkshake Festival verovert deze zomer voor de vijfde keer onze hoofdstad. Om dat te vieren, kan je dit jaar twee dagen lang chillen op het meest open-minded festival van Amsterdam. Voor wie nog nooit van Milkshake gehoord heeft, de leuze van het festival vat alles bondig samen;

“Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!” Kortom, eind juli schalt er alleen maar love, peace and happiness door het Westerpark.

Buiten de vele muziekpodia (12!) kan je trouwens ook genieten van een tot in de details uitgewerkt decor en live performances. Milkshake biedt, met andere woorden, een totaal-ervaring voor de free spirits onder ons.

Tickets

 • Zaterdag: €43,50
 • Zondag: €43,50
 • Weekend: €76,50

Kaarten voor de afterparty in de Westerunie kosten €15.

Line-up
Zaterdag

ROLLER DISCO

HOUSE OF VINEYARD

VOGUE BALL HOSTED BY MOTHER VINEYARD& ZELDA FITZGERALD

CHEKUM STÜRDOUN
KIDDY SMILE
PHIL PEOPLES
VEUSTY

DANIELLE POLANCO
LASSEINDRA NINJA
SINIA EBONY

FLIKKER

Zondag

Aftermovie 2015

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Milkshake Festival? Laat het weten!