• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Nature One

Nature One
StadHasselbach
LocatieRaketenbasis Pydna
DatumVrijdag 5 t/m zondag 7 augustus 2022
Tijd20:00 - 08:00
Prijs€ 89,00
Leeftijd16+
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Nature One 2022

Nature One gaat dit jaar vanwege het coronavirus helaas niet door. De organisatie heeft wel al de datum voor 2022 bekend gemaakt. Nature One 2022 vindt plaats van vrijdag 5 t/m zondag 7 augustus. Lees hieronder meer over de kaartverkoop en het programma.

Tickets

Kaartjes voor Nature One 2022 zijn al te koop.

Dagtickets (vrijdag / zaterdag): €89

Gekochte tickets voor de editie in 2020 worden automatisch omgezet naar 2021! Alle overige tickets zullen op een later moment in de verkoop gaan.

Line-up

Deze line-up is helaas nog niet bekend, de organisatie zal later met meer informatie komen!

Aftermovie

Update 16-04: Op woensdagavond 15 april heeft de Duitse regering de knoop doorgehakt. Er zijn geen ”massa-evenementen” toegestaan tot en met 31 augustus. Dit bekend dat ook dit festival is afgelast, verder heeft de organisatie nog niks losgelaten over een eventuele refund of nieuwe datum later. We zullen jullie via deze pagina op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen.

Een van de grootste events in Duitsland; Nature One. Met verschillende muziekstijlen waaronder, Techno, Trance, Hardcore en Electronic is hier voor velen wat wils! Elk jaar brengt de organisatie een line-up uit met de beste artiesten. Dus reken maar dat de editie van vrijdag 31 juli t/m zaterdag 1 augustus een onvergetelijke wordt!

Tickets
Tickets zijn al in de verkoop! Je kunt een weekend of een dagticket kopen.

  • Dagticket (vrijdag of zaterdag): €75,90
  • Weekendticket (vrijdag & zaterdag): €97,90

Line-up
De line-up is nog niet bekend. Wacht toch niet te lang met tickets kopen want het Nature One festival garandeert elk jaar een verbluffend goede line-up!

Aftermovie

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Nature One? Laat het weten!