Neverland Festival

Neverland Festival
Plaats
Landgraaf
Locatie
Datum
Zaterdag 13 t/m zondag 14 juli 2019
Tijd
13:00 - 23:00
Prijs
€56,50 (2018)
Leeftijd
18+
Bestel nu
 
Weekend Magnifiek

Neverland 2019

Vorig jaar werd Neverland Festival voor het eerst georganiseerd, en dat is goed bevallen! In 2019 keert het festival namelijk terug op zaterdag 13 en zondag 14 juli in het Limburgse Landgraaf.

Tickets

De kaartverkoop is nog niet begonnen. Maar wil je niks missen van Neverland Festival? Pre-registreer je dan via de website.

Line-up

Het programma voor Neverland 2019 moet nog bekend worden gemaakt. Maar het staat vast dat top artiesten uit de house- en techno scene aanwezig zullen zijn. Vorig jaar draaiden onder andere Carl Craig, Dada Life, Laidback Luke en Steve Aoki op het Megaland park.

Aftermovie

Lees meer over de eerste editie in 2018.

Een nieuw dance feest in Limburg, Landgraaf (op het terrein van Pinkpop) om precies te zijn. De eerste grote namen uit de house & techno scene zijn aangekondigd. Lees hier alle info.

Tickets
De volgende kaartjes zijn te koop (VIP). Boek je naast je ticket ook een accommodatie via Festicket, dan krijg je 8% korting via de code ‘SAVE8‘.

Line-up
Alle artiesten zijn bekend gemaakt! Met Above & Beyond en Steve Aoki als absolute headliners. Zie hier de complete line-up per dag en stage.

Zaterdag

Zondag

Trailer


Heb je vragen over Neverland Festival? Laat het weten!