• Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Oranje Koningsdag

Oranje Koningsdag
StadAlkmaar
LocatieAFAS Stadion
DatumMaandag 27 april 2020
Tijd12:00 - 22:30
Prijs€ 20,00
LeeftijdAlle leeftijden
Corona statusDit festival is afgelast
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Update 23-03: Oranje Koningsdag gaat niet door! Het kabinet heeft besloten dat er deze zomer geen events of festivals georganiseerd mogen worden. Dit evenement is dus afgelast. Je kunt de organisatie van Oranje Koningsdag wel steunen door een voucher aan te schaffen. Hierdoor koop je, risicoloos, een kaartje voor de volgende editie in 2021. Lees meer info (AlkmaarAmersfoort) via:

Meer info over de vorige editie:

Oranje Koningsdag 2020

Dit jaar is het Koningsdag festival in Alkmaar niet vernoemd naar SLAM maar is de naam Oranje Koningsdag. Wel op de vertrouwde locatie naast het AZ stadion. Daardoor kunnen er nog steeds zo’n 30.000 bezoekers los gaan op de lekkerste house en urban beats. Lees hier alle info over dit event.

Extra locatie
Naast Alkmaar zal Oranje Koningsdag ook in Amersfoort plaatsvinden! Verwacht hetzelfde concept als in Alkmaar. De ticketverkoop start op dezelfde datum.

Tickets

De officiële ticketverkoop van Oranje Koningsdag is begonnen! De Early Bird Tickets zijn nu hier te koop!

Ticket Alkmaar Amersfoort
Super Early Bird Uitverkocht Uitverkocht
Early Bird €25,25 €22,75
Regular €27,75 €25,25

Line-up

Verwacht 2 grotere stages met vooral house, hardstyle, eclectische en urban muziek. Let op er volgen nog meer artiesten! We hebben de artiesten ingedeeld per stad. Later volgen de stages en de timetables nog. Dit zijn de eerste artiesten:

Alkmaar

Amersfoort

 

FAQ

Dit was toch SLAM Koningsdag?
Dat klopt, maar de naam is veranderd naar Oranje Koningsdag. Het festival vindt nog wel op dezelfde locatie (+ Amersfoort).
Is Oranje Koningsdag voor alle leeftijden?
Ja! Echter mogen kinderen onder de 16 jaar alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder). Een volwassene kan maximaal 3 kinderen mee naar binnen nemen.
Route en vervoer?
Het Oranje Koningsdag terrein is op de parkeerplaats van het AFAS stadion in Alkmaar: Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar. Het stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Pak de trein naar NS Stadion Alkmaar. Ook dit jaar zullen ze je ticket en ID al checken op het station, zodat de wachtrijen minder zullen zijn.

Auto
Met de auto komen kan ook. Er zijn parkeerplekken rondom het stadion.

Aftermovie

Benieuwd naar de sfeer? Check dan de laatste aftermovie:

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Oranje Koningsdag? Laat het weten!