• Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Oranje Koningsdag

Oranje Koningsdag
StadAlkmaar
LocatieAFAS Stadion
DatumWoensdag 27 april 2022
Tijd12:00 - 22:30
Prijs€ 20,00
LeeftijdAlle leeftijden
Corona statusDit festival is in 2020 & 2021 afgelast
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • FAQ
  • Locatie

Update: Wegens de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie ervoor gekozen om Oranje Koningsdag te verplaatsen naar woensdag 27 april 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor deze editie. Op deze pagina houden je we op de hoogte van Oranje Koningsdag 2022 in dat zal plaatsvinden in Alkmaar én Amersfoort!

Info over de vorige (afgelaste) editie vind je hier:

Oranje Koningsdag 2021

Update 23-03: Oranje Koningsdag gaat niet door! Het kabinet heeft besloten dat er deze zomer geen events of festivals georganiseerd mogen worden. Dit evenement is dus afgelast. Je kunt de organisatie van Oranje Koningsdag wel steunen door een voucher aan te schaffen. Hierdoor koop je, risicoloos, een kaartje voor de volgende editie in 2021. Lees meer info (AlkmaarAmersfoort)

Dit jaar is het Koningsdag festival in Alkmaar niet vernoemd naar SLAM maar is de naam Oranje Koningsdag. Wel op de vertrouwde locatie naast het AZ stadion. Daardoor kunnen er nog steeds zo’n 30.000 bezoekers los gaan op de lekkerste house en urban beats. Lees hier alle info over dit event.

Extra locatie
Naast Alkmaar zal Oranje Koningsdag ook in Amersfoort plaatsvinden! Verwacht hetzelfde concept als in Alkmaar. De ticketverkoop start op dezelfde datum.

Tickets

De officiële ticketverkoop van Oranje Koningsdag is begonnen! De Early Bird Tickets zijn nu hier te koop!

Ticket Alkmaar Amersfoort
Super Early Bird Uitverkocht Uitverkocht
Early Bird €25,25 €22,75
Regular €27,75 €25,25

Line-up

Verwacht 2 grotere stages met vooral house, hardstyle, elektrische en urban muziek. Let op er volgen nog meer artiesten! We hebben de artiesten ingedeeld per stad. Later volgen de stages en de timetables nog. Dit zijn de eerste artiesten:

Alkmaar

Amersfoort

 

FAQ

Dit was toch SLAM Koningsdag?
Dat klopt, maar de naam is veranderd naar Oranje Koningsdag. Het festival vindt nog wel op dezelfde locatie (+ Amersfoort).
Is Oranje Koningsdag voor alle leeftijden?
Ja! Echter mogen kinderen onder de 16 jaar alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder). Een volwassene kan maximaal 3 kinderen mee naar binnen nemen.
Route en vervoer?
Het Oranje Koningsdag terrein is op de parkeerplaats van het AFAS stadion in Alkmaar: Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar. Het stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Pak de trein naar NS Stadion Alkmaar. Ook dit jaar zullen ze je ticket en ID al checken op het station, zodat de wachtrijen minder zullen zijn.

Auto
Met de auto komen kan ook. Er zijn parkeerplekken rondom het stadion.

Aftermovie

Benieuwd naar de sfeer? Check dan de laatste aftermovie:

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over Oranje Koningsdag? Laat het weten!