• Tickets
 • Line-up
 • Locatie

PollerWiesen

PollerWiesen
StadDortmund
LocatieRevierpark Wischlingen
DatumZondag 5 juni 2022
Tijd11:00 - 22:00
Prijs€ 32,00
Leeftijd18+
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
 • Tickets
 • Line-up
 • Locatie

PollerWiesen 2022

PollerWiesen zal plaatsvinden op 5 juni 2022. Meer informatie over het festival kan je terugvinden op deze pagina.

Tickets

De ticketverkoop is van start gegaan, je kan nu een ticket scoren voor €34,00.

Line-up

Update: de overheid heeft een garantiefonds ingesteld waardoor festivals ná 1 juli minder risico lopen als het evenement toch wordt afgelast. PollerWiesen valt hier dus nog ver voor. Het is nog niet bekend of de organisatie het festival verplaatst naar later dit jaar of doorschuift naar 2022. Binnenkort meer info.

PollerWiesen zal het Rievierpark Wischlingen weer omtoveren tot een echt zomerfeest. Er zijn vier verschillende stages die zich in een prachtige natuurrijke omgeving bevinden. Op zondag 23 mei 2021 ben je van harte welkom om een dansje te wagen bij onze buren!

Tickets
Gekochte tickets voor de editie in 2020 blijven geldig! De overige kaarten zullen op een later moment worden verkocht! We houden je op de hoogte.

Line-up
De line-up is helaas nog niet bekend gemaakt door de organisatie… Houd deze pagina goed in de gaten voor de meest recente updates!

Aftermovie

Update 16-04: Op woensdagavond 15 april heeft de Duitse regering de knoop doorgehakt. Er zijn geen ”massa-evenementen” toegestaan tot en met 31 augustus. Dit bekend dat ook dit festival is afgelast, verder heeft de organisatie nog niks losgelaten over een eventuele refund of nieuwe datum later. We zullen jullie via deze pagina op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen.

PollerWiesen Festival 2020

PollerWiesen zal het Rievierpark Wischlingen weer omtoveren tot een echt zomerfeest. Er zijn vier verschillende stages die zich in een prachtige natuurrijke omgeving bevinden. Op zondag 31 mei ben je van harte welkom om een dansje te wagen bij ons buren!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar maar gaan hard mensen dus wacht niet te lang met het scoren van je kaartje! Hieronder een mooi prijsoverzicht van alle beschikbare tickets:

 • Phase 1: €25,00
 • Phase 2: €32,00
 • Phase 3: €35,00
 • Phase 4: €39,00
 • Group ticket Phase 2 (5 P): €145,00
 • Group ticket Phase 3 (5 P): €160,00

Line-up

Een deel van de line-up is ook al bekend gemaakt! Check de namen die al bekend zijn hieronder! De rest zal snel volgen!

Afrodeutsche
Cadency AKA Héctor Oaks
Egyptian Lover
Fjaak(DJ Set)
Helena Hauff
Job Jobse
Kobosil
MARIE MONTEXIER
Mcmlxxxv
Objekt
Partiboi69
Peach
Richie Hawtin
Schacke
Skee Mask b2b Victor
TEXTASY
Vtss
Young Marco

Aftermovie


PollerWiesen zal het Rievierpark Wischlingen weer omtoveren tot een echt zomerfeest. Er zijn vier verschillende stages die zich in een prachtige natuurrijke omgeving bevinden. Line Up oa: Rodhad, Bart Skills, Pan-Pot, Josep Capriati, Kölsch, Marco Carola en Rodriguez Jr.

Locatie & Airbnb's in de buurt


Heb je vragen over PollerWiesen? Laat het weten!